Wij gebruiken cookies. accepteer

za 07.10.2023

SOUND TRACK VOORRONDE OOST-VLAANDEREN - MUZIEKCLUB N9

Anthea, April Maey, Eistear, Jess need strong boy, Kleinpunk, Lézard, RAMAN. en The Shadow Machine

Na twee vruchtbare edities gingen VI.BE en de livesector voor een derde keer op zoek naar de sound van morgen. Net als bij de vorige edities van Sound Track, meer dan een muziekwedstrijd, waagden honderden ambitieuze artiesten hun kans. Het werd de grootste call ooit op VI.BE platform met maar liefst 1.133 inschrijvingen. Na heel wat afweging legde de demojury een selectie van 136 artiesten op tafel, die doorstoten naar de regionale voorrondes om live te bewijzen dat zij écht de sound van morgen zijn.

In alfabetische volgorde: hier zijn de 8 Oost-Vlaamse artiesten die in muziekclub N9 hun kans wagen om in de voetsporen van voormalig Sound Track laureaten als Meskerem Mees, Meltheads en Dishwasher_ te treden:
AntheaApril Maey, Eistear, Jess need strong boy, Kleinpunk, Lézard, RAMAN. en The Shadow Machine.

Hou alvast een plekje vrij in je agenda en kom de Oost-Vlaamse sound van morgen ontdekken! Alle info vind je op www.sound-track.be!

Sound Track, meer dan een muziekwedstrijd, is een organisatie van VI.BE en de livesector, In samenwerking met Sabam for Culture, PlayRight+, Lotto, Vlaanderen, Studio Brussel, Knack, Dansende Beren en Luminous Dash.

GRATIS

zaterdag 07.10.2023
18:30 deuren
19:00 start

De speelvolgorde wordt de dag zelf via loting bepaald.

Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo