Wij gebruiken cookies. accepteer

vr 10.03.2023
i.s.m. CC Evergem

i.s.m. CC Evergem

Dit concert is een samenwerking met CC Evergem.

CC Evergem

Tom Robinson

Bekend van hits als '2-4-6-8 Motorway' en 'Listen To The Radio'

Tom Robinson vormde in 1976 de Tom Robinson Band en werd één van de eerste voorvechters voor Rock Against Racism en een levenslange supporter van Amnesty International en de Holebi-beweging. De eerste single ‘2-4-6-8 Motorway’ werd direct een hit en ‘Glad To Be Gay’ deed het nodige stof opwaaien o.a. door de ban van BBC Radio. Na het uiteenvallen van zijn band trekt hij in het begin van de jaren tachtig naar Hamburg waar hij ‘War Baby’ en ‘Listen To The Radio’ opneemt en zijn solocarrière met succes uitbouwt.

Tom Robinson is populair in België en heeft met ons land een speciale band. Hij geeft af en toe besloten fan-concerten voor wie op zijn mailinglist staat. Tom spreekt ook een aardig woordje Nederlands en in zijn setlist staat steevast een bekende Vlaamse hit zoals ’Eenzaam zonder jou’.

Dit concert is een samenwerking tussen CC Evergem en muziekclub N9 en vindt plaats in CC Evergem. 

Tom Robinson (UK)

De Londense singer-songwriter Tom Robinson is bekend voor zijn internationale hits “2-4-6-8 Motorway”, “Glad To Be Gay”,  “Listen To The Radio” en “War Baby”. Daarnaast schreef Tom songs voor o.a. Peter Gabriel, Elton John, Manu Katché … Tom volgde school in de (Quaker) Friends School in Es…

Lees meer

Basistarief: €21

Tickets worden verkocht door CC Evergem.

zittend concert

vrijdag 10.03.2023
20:00 start

CC Evergem
Weststraat 31
9940 Sleidinge
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo