Wij gebruiken cookies. accepteer

dit weekend: HERBAKKERSFESTIVAL

Ben je klaar voor een weekend vol geweldige muziek? Wij alvast wel! Op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 augustus moet je op Herbakkersfestival in Eeklo zijn voor optredens van de betere namen uit de Belgische muziekwereld. En dat he-le-maal gratis!

MELTHEADS

VRIJDAG 11 AUGUSTUS: MELTHEADS + A SLICE OF LIFE + METON REVIVAL DJ'S

De eerste dag van Herbakkersfestival staat in het teken van garagerock, postpunk en cold, new en andere wave. De jonge honden van Meltheads zijn de headliner van de avond. A Slice Of Life heeft de eer het festival officieel te openen en Meton Revival dj’s verzorgen de afterparty.

SCHOOL IS COOL

ZATERDAG 12 AUGUSTUS: SCHOOL IS COOL + DIRK. + BARNO KOEVOET & THE DUIJMSCHPIJKERS + OPROER + YOURLOCALBOYSBAND

School is Cool is de headliner van de tweede dag van Herbakkersfestival. De band komt er nieuw album ‘Brittle Dream’ voorstellen. Nog meer mooie Belgische rock en pop komt van DIRK., Barno Koevoet & The Duijmschpijkers en Oproer. Na al dat livegeweld dansen we de nacht in op de plaatjes van Yourlocalboysband.

ZONDAG 13 AUGUSTUS: LADY LINN & HER MAGNIFICENT SEVEN + ISOLDE LASOEN + ISAAC ROUX + ADJA + DJ OVERRATED

Veel vrouwen op het podium op de derde dag van het Herbakkersfestival. Gevestigde waarden Lady Linn & Her Magnificent Seven en Isolde Lasoen prijken op zondag bovenaan de affiche. Maar er is ook ruimte voor jong (lokaal) talent Isaac Roux en Adja. Dj OverRated mag net als vorig jaar de laatste platen van het festival door de speakers knallen.

Zondag is ook traditioneel dé familiedag van het festival, met springkastelen, kinderanimatie en een barbecue.

HBF TIJDSCHEMA

BEZOEK WWW.HERBAKKERSFESTIVAL.BE