Wij gebruiken cookies. accepteer

Reggae op laatste avond Helden in het Park

Donderdag doen we nog een laatste keer van Helden in het Park voor dit jaar. Op de reggaedag treden Macka B & Roots Ragga Band en Windub aan. De dansplaten komen van Kokonuts!

Macka B

22:00 MACKA B & ROOTS RAGGA BAND
Macka B groeide op met de reggae tunes van Burning Spear, Bob Marley, Peter Tosh en Count Ossie. In zijn jeugdjaren werd hij rastaman en begon hij te toasten. Sinds de jaren ’80 releasete hij tientallen platen, de meerderheid op het Ariwa label van Mad Professor. Na meer dan 30 jaar blijft hij consciousness verspreiden over de wereld. Tijdens zijn optreden zal hij zonder twijfel een grote glimlach op je gezicht toveren!

WINDUB

20:00 WINDUB
Na tien jaar radiostilte komen de West-Vlaamse reggaeveteranen van Windub terug samen. De band bestaat uit muzikanten van onder andere Pura Vida, Voodoo District, Mocambo, Slagweg, Café Con Leche, Dub & Dr Ovar en Heavy Manners. Op dit langverwachte reünieconcert brengt de band de allerbeste roots rock reggae van eigen bodem!

KOKONUTS!

20:00 - 02:00 KOKONUTS!
Kokonuts! zuigt je mee in een mix van Afrikaanse ritmes, Latijns-Amerikaanse grooves, tropische Global beats, Aziatische funk en zwoele reggae. Verwacht zowel hedendaagse floorfillers als oldskool classics!

BAMBA WASSOULOU GROOVE

HERBELEEF DAG 3
Op de derde dag van Helden in het Park viel alles samen: goed weer, geweldige concerten van Bamba Wassoulou Groove en Afro Cluster, denderende platen van mustik & Ball én een super publiek.

HIHP 2023

Helden in het Park vindt plaats in het Heldenpark (Oostveldstraat 91) in Eeklo. De deuren openen telkens om 19:00. De optredens en de dj’s starten om 20:00. De optredens eindigen rond middernacht, de dj’s draaien door tot 02:00.

Alle praktische info over onder andere de bereikbaarheid, eten en drinken, herbruikbare bekers en waarborgen kan je nalezen op de website van Helden in het Park.

Volg Helden in het Park op Facebook en Instagram en gebruik de hashtag #HIHP2023. Kom je langs? Meld je aan op het Facebookevent.

Wil je op de hoogte blijven van al het laatste nieuws over Helden in het Park en muziekclub N9? Schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief!

Tot donderdag!