Wij gebruiken cookies. accepteer

do 22.08.2024
gratis

gratis

Dit evenement is gratis.

HELDEN IN HET PARK 2024 - DAG 4

MO’KALAMITY + JAH LEGACY + HUNA SOUNDS

Sinds 1995 vormt het betoverende Heldenpark in Eeklo het decor voor Helden in het Park. Het gratis zomerfestival van muziekclub N9 lokt jaarlijks duizenden muziekliefhebbers van heinde en verre.

Geniet vier opeenvolgende donderdagavonden van onvergetelijke concerten op het hoofdpodium aan het kasteel. Elke avond staan twee (inter)nationale topbands er garant voor fantastische optredens en een bruisende sfeer. Op het dj-terrein zorgen de dj's voor de juiste deuntjes waarop je je dansmoves kan laten zien.

Ook in 2024 is Helden in het Park helemaal gratis!

22:00 MO’KALAMITY
Mo’Kalamity is van Kaapverdische afkomst, maar groeide op in Frankrijk. Tegenwoordig woont en werkt de zangeres in Parijs, op een kruispunt van culturen. Je hoort dan ook heel wat Caribische en Afro-Amerikaanse ritmes in haar aanstekelijke rootsreggae. Op het podium wordt ze bijgestaan door haar band The Wizards. Ze brengen geëngageerde nummers met spirituele teksten.

Mo’Kalamity trok in haar leven al de wereld rond. Ze kwam zo in contact met de grootste reggaemuzikanten. In 2018 bracht ze ‘Mo'Kalamity meets Sly and Robbie - One love vibration’ uit samen met het legendarische producersduo. Ondertussen zit ze aan album nummer vijf: ‘Shine’, dat in maart van dit jaar verschenen is via haar eigen label Sofia-Théa Records.

20:00 JAH LEGACY
Jah Legacy draait al mee sinds 2005. De vijfkoppige reggaeband brengt een smakelijke cocktail van reggae, soul, blues, jazz en rock, gebrouwen rond de verleidelijke stem van frontman Manu. Op uitgebreide tours door thuisland Frankrijk en de buurlanden mocht de band al het podium delen met onder andere Ky-Mani Marley, Clinton Fearon, The Wailers, Groundation en Toots and The Maytals.

Momenteel bereidt Jah Legacy de release van een nieuw album ‘New Chapter’ voor. Op het moment van schrijven kan je al vijf nieuwe tracks van de plaat beluisteren. Het wordt de opvolger van ‘Time is Now’, dat met veel lof onthaald werd door de vaderlandse pers.

20:00 - 02:00 HUNA SOUNDS
Huna Sounds is een Gents muziek- en dj-collectief gespecialiseerd in eclectische geluiden van over de hele wereld. Ze draaien een wijde variëteit aan genres en creëren zo een verrassend unieke én bijzonder dansbare sound.

foto Mo'Kalamity © Alexandre Desjardins

Huna Sounds (BE)

Huna Sounds is een Gents muziek- en dj-collectief gespecialiseerd in eclectische geluiden van over de hele wereld. Ze draaien een wijde variëteit aan genres en creëren zo een verrassend unieke én bijzonder dansbare sound.

Lees meer

Mo'Kalamity (CV)

Originally from Cape Verde, Mo'Kalamity grew up in France and now lives in Paris. Steeped in Caribbean and Afro-American rhythms, she quickly established herself in the world of reggae thanks to her talent as a singer, songwriter and composer. A self-taught musician and outstanding artist, she f…

Lees meer

Jah Legacy (FR)

Jah Legacy is a group of musicians with a passion for reggae. Formed in 2005, a real osmosis was immediately established. Their first project 'Loving For Ever' was released the same year. Jah Legacy was soon noticed by the media, and toured the PACA region and England to meet the public. ‘Be…

Lees meer

GRATIS

donderdag 22.08.2024
19:00 deuren
20:00 start

Heldenpark
Oostveldstraat 91
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo