Wij gebruiken cookies. accepteer

zo 15.11.2020
GEANNULEERD

GEANNULEERD

Omwille van de verstrengde coronamaatregelen sluit muziekclub N9 opnieuw de deuren. Alle concerten en cursussen worden met onmiddellijke ingang en al zeker tot het einde van het jaar opgeschort. Daarnaast annuleren ook sommige artiesten zelf hun tour. Ticketkopers / deelnemers worden op de hoogte gehouden via mail.

Klik hier voor een stand van zaken

Kunstendag voor Kinderen 2020

Verschillende Eeklose organisaties slaan de handen in elkaar om de kinderen een onvergetelijke kunstige namiddag te bezorgen. Leef je uit in één of twee workshops naar keuze!

Hip-hoooop
We doen tijdens de rapworkshop een aantal amusante en uitdagende oefeningen op rijmen, tekstschrijven, microfoonhantering en ritmegevoel. Vaardigheden die onlosmakelijk met rap verbonden zijn. Onze stapsgewijze aanpak maakt rappen plots een stuk makkelijker, waardoor iedereen zich thuis voelt in het rappen. Tijdens het toonmoment brengen de kersverse mc’s een heuse rapshow op coole beats. Word up yo!
>> 6 tot 12 jaar.
>> max. aantal deelnemers: 15

Koninklijke zeefdruk
Laat je meevoeren door de wondere wereld van de beeldende kunsten.

Onder koninklijke begeleiding ga je aan de slag met de zeefdruktechniek. Met goud, edele drukgangen en hooggewaardeerde ontwerpen zeefdrukken we staatsieportretten van Belgische koningen en koninginnen op totebags. Een leuke herinnering om mee naar huis te nemen!
>> 8 tot 12 jaar.
>> max. aantal deelnemers: 15

Verzin je eigen verhaal
Illustrator Jan De Kinder jongleert met koffie, houtskool en gum en maakt tekeningen op grote vellen papier. Vervolgens vertelt hij verhalen: echt gebeurd, grappig of ronduit hilarisch. Je gaat zelf aan de slag met gebruik van tekentechnieken als sjabloon, monotype, stempel, collage en nog veel meer. Je laat je fantasie de vrije loop en verzint een verhaal om nooit meer te vergeten.
>> 6 tot 12 jaar.
>> max. aantal deelnemers: 15

Poppenspel
Het Gentse figurentheater Ultima Thule is een graag geziene gast in
CC De Herbakker. Ze maken visueel theater met poppen, objecten, materialen en muziek. Voor deze Kunstendag komen ze graag langs met een heleboel poppen uit hun voorstellingen. Je leert hoe zo’n figuur beweegt, denkt, praat, vliegt en een andere pop ontmoet. Je blaast leven in levenloos materiaal en vertelt op die manier een prachtig verhaal.
>> 8 tot 12 jaar.
>> max. aantal deelnemers: 20

En wat nog?
• Het eigenzinnig orkest Lukrak uit Lievegem brengt sfeer op het Herbakkersplein tussen en na de workshops. Amusement verzekerd!
• Wij voorzien een heerlijk coronaproof vieruurtje!
• De Jeugddienst laat je stralen met speciale Kunstendag voor Kinderen glitter tattoos. Voor en na de workshops in de inkomhal van de Kunstacademie.
• Als (groot-)ouder zin in een drankje terwijl je (klein-)kind zich creatief uitleeft? Cultuurcafé Bakkerei (Pastoor De Nevestraat 10) is heel de namiddag geopend.

1 workshop: € 4
UiTPAS met kansentarief: €1

2 workshops: €6
UiTPAS met kansentarief: € 1,50

zondag 15.11.2020
Elke workshop vindt twee keer plaats:
14:00 - 15:00
en
15:45 - 16:45

KA! Eeklo
Pastoor De Nevestraat 26
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo