Wij gebruiken cookies. accepteer

za 24.02.2024
gratis

gratis

Dit evenement is gratis.

45 JAAR N9: NAFT + HOORHOUSE + UIT DE HOOGTE

Gratis verjaardagsfeest

Muziekclub N9 is jarig! Vzw Driewerf Hoera werd opgericht op 24 februari 1979 en bestaat in 2024 dus 45 jaar. En dat gaan we vieren met een gratis feest! Een feest is pas geslaagd met goede muziek. Het belooft een bonte avond te worden met optredens van niemand minder dan NAFT en Hoorhouse en een afterparty met Uit de Hoogte.

De toegang is gratis, reserveren kan niet. Wil je niks van het feest missen? Kom dan zeker op tijd. First come, first serve! Let op: de kans bestaat dat je niet meer opnieuw naar binnen kan wanneer je het feest verlaat en de maximumcapaciteit bereikt is.

Krijg je honger van al dat feesten? Loving Hut Express zorgt voor vegan food!

De vier blazers en twee drummers van NAFT brengen een beukende muur van techno- en housebeats, waarin de grens tussen akoestische en elektronische elementen vervaagt. De band blendt de energie van een brassband met de extatische Sound of Belgium van weleer, in een licht ontvlambaar goedje dat doet daveren, dansen en raven. Sinds 2018 evolueerde NAFT van guerillastraatband tot indrukwekkende live-act, met ondertussen ervaring op honderden podia in binnen- en buitenland. NAFT laat de boel onvermijdelijk ontploffen!

Hoorhouse is een band die ontstaan is in muziekclub N9. Drummer Michiel Foré en gitarist Alexander De Baedts woonden in 2019 zowat alle concerten in N9 villa bij. Ze namen soundcheck en concert op, en die opnames dienden als inspiratiebron voor jams met bevriende muzikanten. Ook die jams werden opgenomen, en dat resulteerde na heel wat knip-en-plakwerk en overdubs tot het album ‘Across the House of Ill Fame – part one’. Dat album verscheen in 2022 in beperkte oplage op vinyl. Verwacht je aan een concert vol jazzy improvisaties die doen denken aan onder andere Makaya McCraven.

Uit de Hoogte is een producer, dj, model, zanger, acteur en danser uit Gent, maar met Meetjeslandse roots. Hij releaset bijzonder catchy, vuile, analoge glam tunes via zijn eigen label LANK.

FOTO 45 jaar N9 © Laurens Wille
FOTO NAFT © Monday Jr
FOTO Hoorhouse © Bert Vereecke

NAFT (BE)

NAFT is een uniek instrumentaal tech housefenomeen uit België. 4 blazers en 2 drummers brengen een beukende muur van techno- en housebeats waarin de grens tussen akoestische en elektronische elementen vervaagt. NAFT blendt de energie van de brass- en fanfarecultuur met de extatische Sound o…

Lees meer

Hoorhouse (BE)

Wie in 2019 een concert bijwoonde in N9 villa zag ze misschien wel in het publiek staan. Lokale muzikanten Alexander De Baedts (The Music Box) en Michiel Foré (Karibu Orchestra) woonden dat jaar zowat elk concert in onze voormalige concertzaal bij. En ze deden dat met een reden, want ze werkten …

Lees meer

Uit de Hoogte (BE)

Uit de Hoogte is a Belgian producer, dj, model, singer, actor and dancer from Ghent. He rose to prominence with his surprising catchy glam analog dirty sound, raising the roof of clubs all around Belgium and Europe. With this sound, UdH spawned five releases on his own label LANK records, before…

Lees meer

GRATIS

staand concert

zaterdag 24.02.2024
20:00 deuren + Uit de Hoogte
20:30 Hoorhouse
22:00 NAFT
+ afterparty met Uit de Hoogte

Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo