Wij gebruiken cookies. accepteer

Belpop-legende Absynthe Minded duikt deze herfst met volle goesting terug de theaters en concertzalen in. De magische aantrekkingskracht tussen pianist Laurens Dierickx en boegbeeld Bert Ostyn, in combinatie met de jazzy gitaar van Jan Duthoy, het subtiel drumspel van nieuwe telg Laurens Smagghe en de groovy baspartijen van de in Eeklo wonende Sergej Van Bouwel knettert live even hard als op laatste langspeler ‘Sunday Painter’.

Met een resem Belgische evergreens - ‘Envoi’, ‘My Heroics, Part One’, ‘Papillon’, ‘Space’, … - vermengd met toekomstige klassiekers als ‘Easy’, ‘Sunday Child’ en ‘In The Shade’ op het palmares, is en blijft één ding duidelijk: Absynthe Minded draait anno 2024 nog steeds op volle toeren!

Dit concert is een samenwerking tussen muziekclub N9 en Cultuurhuis Herbakker en vindt plaats in muziekclub N9.

foto Absynthe Minded © Isaac Ponseele

Absynthe Minded (BE)

Belpop-legende Absynthe Minded duikt komende herfst met volle goesting terug de theaters en concertzalen in. De magische aantrekkingskracht tussen pianist Laurens Dierickx en boegbeeld Bert Ostyn in combinatie met de jazzy gitaar van Jan Duthoy, het subtiel drumspel van nieuwe telg Laurens Smagg…

Lees meer

VVK/basisprijs: €25
ADK: €28
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs

staand concert

donderdag 07.11.2024
20:00 deuren
20:30 start

Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo