Wij gebruiken cookies. accepteer

vr 06.08.2021

muziekclub N9 in de Huysmanhoeve: ADMIRAL FREEBEE + NELE DE GUSSEM

solo

Tijdens het eerste weekend van augustus zal de Huysmanhoeve opnieuw het decor vormen voor een weekend vol topmuziek!

Admiral Freebee - de charismatische bard die ons classics schonk als ‘Rags ’n Run’ en ‘Nothing Else To Do’ - is terug. But not as we know him. Een vervelende armblessure – de huisarts was formeel: té hard gerockt – dwong Tom Van Laere zijn gitaar tijdelijk aan de wilgen te hangen. Aldus stortte de Admiraal zich op ergonomisch verantwoorde keyboards, drumcomputers en allerhande elektronica. Het heeft zijn creatief proces verrijkt en diepgang gegeven zonder dat hij zijn ware aard verloochent.

Het levensbeschouwelijk mijmeren is de Admiraal nog niet verleerd en ook zijn warme, melancholische stemgeluid is nog geheel intact. Zo klinkt zijn nieuwe EP ‘Don’t Follow Me, I’m Lost’ ondanks - of juist dankzij - de nieuwe sound volledig vertrouwd en toch als nooit tevoren. Admiral Freebee betreedt nieuw muzikaal gebied, maar hij oogt allerminst verloren.

Support door Nele De Gussem (Uma Chine, BRNS). Zij is in 2021 Artist in Residence bij muziekclub N9. Op het podium laat ze zich omringen door niets dan instrumenten. Analoge en fm synths, samples, effecten, loops en haar stem zijn haar bondgenoten voor deze trip down the rabbit hole. Haar soundscapes en nummers staan bol van de hoekige ritmiek, klankexperiment en gelaagde vocals. Tijdens deze soloset gaat Nele op muzikaal onderzoek en tast ze de grenzen van haar instrumenten en zichzelf af.

foto Admiral Freebee © Rinus Van De Velde
foto Nele De Gussem © Geert Braekers

::LAATSTE TICKETS::
- Er zijn nog enkele tickets te koop voor de late beslissers. Tickets in voorverkoop zijn drie euro goedkoper dan tickets aan de kassa.
- Je ontvangt je ticket(s) via een mail. Je kan je ticket afdrukken, of tonen op je smartphone. Zorg er in dat laatste geval voor dat de barcode volledig op het scherm staat, en dat de helderheid van je scherm op maximum staat.
- Hou je ticket(s) klaar als je de kassa nadert.

::LOCATIE + BEREIKBAARHEID::
Huysmanhoeve
Bus 1 (zijstraat Peperstraat)
9900 Eeklo

- De Huysmanhoeve ligt op wandel- en fietsafstand van centrum Eeklo. Er is een fietsenstalling voor het poortgebouw.
- Eeklo Station ligt op 30 minuten wandelen of 10 minuten fietsen van de Huysmanhoeve. Plan je reis via www.b-rail.be.
- Kom je met de bus? Stap dan af aan Halte Eeklo P.T.I. (Lijn 63) of Halte Eeklo Busstraat (Belbus Meetjesland). Plan je reis via www.delijn.be.
- Er is een ruime parking achter de Huysmanhoeve. Volg de pijlen. Parkeren in de straat is verboden.

::REGENPROOF::
Er is overdekking voorzien tegen eventuele regen. Het concert vindt buiten plaats, zorg dus voor aangepaste schoenen en kledij.

::CORONAPROOF::
We werken niet met het Covid Safe Ticket. Je hebt dus geen bewijs van vaccinatie of negatieve test nodig om het concert bij te wonen.

We houden het uiteraard wél veilig. Bescherm jezelf, de medewerkers en de andere aanwezigen! Hou rekening met volgende coronamaatregelen:
- Het is aangeraden om geen verschillende activiteiten te plannen binnen dezelfde week.
- Blijf thuis als je je ziek voelt of als je in de zeven dagen voor het evenement symptomen vertoonde. Contacteer in dat geval een arts.
- Geef geen hand, kus of knuffel.
- Hou minstens anderhalve meter afstand van mensen die niet tot je bubbel behoren.
- Ontsmet je handen bij aankomst en vertrek. Er is ontsmettende handgel voorzien aan de ingang.
- Was regelmatig je handen, zeker voor en na toiletbezoek en tijdens de pauze.
- Hoest of nies in een papieren zakdoekje of je elleboog.

::MONDMASKERPLICHT::
- Breng zeker je mondmasker mee. Het dragen van een mondmasker is verplicht van zodra je het domein betreedt.
- Je mag je mondmasker afnemen van zodra je op je stoel zit. Je moet het opnieuw opzetten als je je zitplaats verlaat.

::BUBBELS::
- Bubbels bestaan uit maximum 8 personen.
- Bubbels worden gevormd op basis van de ticketbestellingen. Bestelde je apart tickets, maar wil je toch samenzitten? Laat ten laatste één dag voor het concert iets weten via tickets@n9.be. Het is niet meer mogelijk om je bubbel aan te passen op de dag van het concert.
- Kom op tijd en samen met de rest van je bubbel, zodat we de toegang vlot kunnen organiseren. De deuren openen om 19:30. Het concert start om 20:30.
- Na controle van je tickets zal jou en je bubbel een zitplaats toegewezen worden. Volg te allen tijde de instructies van de stewards op en volg de pijlen die de looprichting aanwijzen.
- Het is verplicht te blijven zitten tijdens het concert. Je mag je stoel enkel verlaten voor een bezoek aan het sanitair of om een bestelling af te halen.

::DRINKEN::
- Dranken bestel je via Wat Drink Je? op je smartphone. Je hoeft hiervoor geen app te installeren. Scan de QR-code op je tafel, en de rest wijst zichzelf uit. Je kan niet bestellen aan de bar.
- Ook betalen verloopt enkel via de smartphone. Zorg dus voor een opgeladen smartphone met werkende internetverbinding en betaalapp (Payconiq by Bancontact always does the trick!). Je kan niet met kaart of cash betalen.
- Van zodra je bestelling klaar is kan je die afhalen aan het afhaalpunt. Er mag slechts één persoon per bubbel de bestelling afhalen.

Admiral Freebee (BE)

Verwacht een mens bij Admiral Freebee – de charismatische bard die ons classics schonk als Rags ’n Run en Nothing Else To Do – al snel een partij stemmige akoestische of scheurende elektrische gitaren, dan zal menigeen verrast worden door de nagelnieuwe track die de Admiraal heden op ons los laa…

Lees meer

VVK: €27
ADK: €30
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

zittend concert

vrijdag 06.08.2021
19:30 deuren
20:30 Nele De Gussem
21:30 Admiral Freebee

Huysmanhoeve
Bus 1
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo