Wij gebruiken cookies. accepteer

vr 21.06.2024
PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE

Kocht je tickets voor een van de concerten in de Huysmanhoeve? Lees dan zeker onderstaande praktische informatie na. We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen!

LOCATIE
Huysmanhoeve
Bus 1
9900 Eeklo

BEREIKBAARHEID
Kom bij voorkeur te voet of met de fiets, of carpool om parkeerproblemen te vermijden!

    fiets / te voet: de Huysmanhoeve ligt op 30 minuten wandelen en 8 minuten fietsen van het centrum van Eeklo. Er is een fietsenstalling aan de ingang.
    trein: je vindt Station Eeklo op 30 minuten wandelen. Plan je reis via www.nmbs.be.
    bus: de dichtstbijzijnde bushalte is 'Halte Eeklo Bus'. Plan je reis via www.delijn.be.
    auto: er is een parking vlakbij de Huysmanhoeve. Volg de pijlen en de instructies van de stewards en je kan het niet missen. OPGELET: het is absoluut verboden om in de straat te parkeren. Foutparkeerders worden weggesleept.

TOEGANKELIJKHEID
Het terrein is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en er is aangepast sanitair. Er zijn voorbehouden parkeerplaatsen voor wie in het bezit is van een parkeerkaart voor personen met een handicap.

HET WEER
Deze try-out vindt plaats in openlucht. Pas je kleren en schoeisel zeker aan aan de weersverwachtingen.

E-TICKETS
Je ontving je ticket(s) als een e-ticket. Je kan je ticket afdrukken, maar dat hoeft niet. Je mag je ticket ook tonen op je smartphone of tablet. Zorg er in dat geval voor dat de unieke QR-code volledig in beeld is en dat de helderheid van je scherm op het maximum staat.

TICKET KWIJT?
Login in de ticketshop en download je tickets opnieuw.
Werkt dat niet? Klik dan hier!

Nog steeds problemen met je ticket, of heb je een andere vraag? Mail naar tickets@n9.be.

TICKETS TE VEEL?
Tickets veilig kopen of doorverkopen kan enkel via www.ticketswap.be.

RESPECTEER DE OMGEVING
Deze try-out vindt plaats in de historische Huysmanhoeve. We verwachten van onze bezoekers respect voor de natuur en de buren. Gooi dus zeker niks op de grond. Er staan verschillende vuilnisbakken op het terrein waarin je je afval kan deponeren. Roken is toegelaten, maar peuken horen thuis in de peukenpalen, niet op de grond. Sluikstorten is strafbaar!

DRANKBONNEN
Om drankjes te kopen heb je drankbonnen nodig. Je kan je voorraad bonnen inslaan aan de bonnenstand naast de bar. Betaal je bonnen met je betaalkaart.

HERBRUIKBARE BEKERS
We serveren alle dranken in herbruikbare bekers. Na het scannen van de tickets aan de ingang ontvangt elke bezoeker 1 bekerjeton die dient als waarborg. Volg onderstaand stappenplan om een fris drankje te bestellen:

Bekerjeton
 

Tot in de Huysmanhoeve!

 

PORTLAND + IVY FALLS

Try-out in de Huysmanhoeve

Portland mag de zomer van muziekclub N9 officieel aftrappen op vrijdag 21 juni. De historische Huysmanhoeve in Eeklo vormt het ideale decor voor de indiefolk van Jente Pironet & co. Ze komen er hun festivalset try-outen.

Portland is de wereld van Jente Pironet. Een muzikaal wonderkind met een grote vertelkracht en een indrukwekkend stembereik. Hij maakt melancholische gevoelsmuziek die past bij sterke emoties en belangrijke levensmomenten. Er zitten Britse indiepop (zie Elbow) en Amerikaanse folk (zie Bon Iver) in, donker en licht, akoestische gitaren en elektronica, vreugde en verdriet…

Na een overwinning in De Nieuwe Lichting in 2018 met single 'Pouring Rain' volgde een jaar later debuutalbum ‘Your Colours Will Stain’. Portland stond die zomer op Rock Werchter en Pukkelpop. In 2023 verscheen opvolger ‘Departures’, met daarop onder andere singles ‘Sensational’ en ‘Good Girls’. Datzelfde jaar deed de band ook een opmerkelijke passage in Liefde voor Muziek op vtm. Het leverde de hit ‘She Really (Really) Means It’ - een cover van Metejoor - op.

Portland bleef het voorbije jaar niet van pech gespaard, maar staat ondertussen weer in full force op het podium. De band trekt dit voorjaar door België en Nederland voor een hopeloos uitverkochte clubtour. Ook de zomer ziet er veelbelovend uit. En die zomer, die start in Eeklo.

De avond wordt geopend door Ivy Falls, het alias van singer-songwriter Fien Deman. Ze bracht in maart van dit jaar haar debuutalbum ‘Sense & Nonsense’ uit via Unday Records. Op de plaat, die geproduceerd werd door Bram Vanparys (The Bony King of Nowhere), speelt Fiens kenmerkende stem als vanouds een hoofdrol. In de songs werpt ze een eerlijke blik op haar breuk met het leven zoals het was.

foto Portland © Hana Knizova

Portland (BE)

Portland is de thuishaven van de overleden singer-songwriter Elliott Smith. Portland is – ook – de wereld van Jente Pironet. Een muzikaal zondagskind met een grote vertelkracht en een indrukwekkend stembereik. En een trouwe fan van Smith. Portland gaat in een paar stappen van een soloproject…

Lees meer

Ivy Falls (BE)

Ivy Falls, het alias van singer-songwriter Fien Deman, debuteert in 2024 met haar eerste album. Het is volwassen, geaard en met een heldere visie en richting. Deman schreef het toen ze scheuren in haar leven zag ontstaan na een relatiebreuk, het verlaten van haar thuis en in een tijd van onzeker…

Lees meer

VVK: €25
ADK: €28
UiTPAS met kansentarief = 1/4de van de prijs

staand concert

vrijdag 21.06.2024
19:30 deuren
20:30 Ivy Falls
21:45 Portland

Huysmanhoeve
Bus 1
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo