Wij gebruiken cookies. accepteer

vr 01.06.2018
Opstand

Opstand

Tijdens Opstand krijgen jonge, nieuwe en/of interessante artiesten en projecten een podium, stellen ze nieuw werk voor of spelen ze een try-out. De toegang is gratis!

Opstand

gratis

gratis

Dit evenement is gratis.

Bobby C (BE) / Fuss Bender (BE)

EP Release 'Smoke and Mirrors'

In 2015 nam Eeklonaar Bob Caussyn het alter ego Bobby C aan. Samen met zijn band legde de zelfverklaarde anti-singersongwriter sindsdien een mooi parcours af. Na de release van EP ‘Eyes of the Beholder’ in 2016 speelde de band een veertigtal keer in binnen- en buitenland. In 2017 timmerden Bob & co een clubtour in Londen in elkaar.

En nu is daar tweede EP ‘Smoke and Mirrors’. Bobby C dook daarvoor opnieuw de studio in met producer Klaas Tomme (St. Grandson, Ides Moon, Delvaux.). Ook deze keer klinken de Britpopsongs rechttoe rechtaan én verrassend catchy.

De support komt van het kersverse bruisende powertrio Fuss Bender. Groove, funk en blues, daar draait het om in de band. De drie muzikanten - allen met een pak muzikale kilometers op de teller - houden van Hendrix, Cream en Gary Clarck Jr., maar flemen evengoed met riffs in de stijl van Rage Against The Machine of Led Zeppelin.

Bobby C (BE)

Toen Bob Caussyn begin 2015 de vraag kreeg om enkele maanden later het voorprogramma van Australiër Jaimi Faulkner in de N9 te Eeklo te verzorgen, verzon hij z’n alter ego BOBBY C. Hij omringde zich met vrienden-muzikanten, en gezien de krappe timing werd er in recordtempo een hele set bijeen ge…

Lees meer

Fuss Bender (BE)

Fuss Bender is een bruisend powertrio dat bestaat uit vocal/guitar, bass en drums. Groove, funk en blues zijn hun sleutelwoorden en ze schuwen geen geïnspireerde jamversies van hun werk. Ze houden van Hendrix, Cream en Gary Clarck Jr. Maar ze flemen evengoed met riffs in de stijl van Rage agains…

Lees meer

Claim je GRATIS tickets via de ticketlink

staand concert

vrijdag 01.06.2018
deuren 20:00
start 21:00

N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo