Wij gebruiken cookies. accepteer

In 2014 was Dotan niets minder dan een fenomeen. De Nederlandse singer-songwriter scoorde toen een monsterhit met single ‘Home’, afkomstig van zijn debuutalbum ‘7 Layers’. Na een pauze volgde in 2021 een nieuwe plaat ‘Satellites’. En momenteel werkt hij volop aan een opvolger.

In tegenstelling tot bij zijn vroegere, donkerder werk, laat Dotan zich voor zijn nieuwe songs beïnvloeden door het licht en door artiesten die zijn jeugd kleurden zoals James Taylor, Neil Young en Cat Stevens. Het resultaat is een door folk geïnspireerd album, dat verhalen vertelt over de gelukkige hoofdstukken van zijn leven, en vooruitblikt op wat nog komen zal.

Eerder dit jaar trok Dotan solo en akoestisch door Europa, in het najaar gaat ie eindelijk weer op pad mét zijn band. De onlangs aangekondigde clubshows van de ‘A Little Light In The Dark’-tour in Nederland verkochten in een zucht uit, daarom voegt hij nu ook een Belgische datum toe. Het concert in muziekclub N9 wordt zijn enige bandshow in België dit jaar.

foto Dotan © josinematography

DOTAN (NL)

Dotan has always used music as a form of expression, a method to uncover the feelings tucked away into the corners of his mind. A songwriter with humble beginnings, he cut his musical teeth playing bars and living room shows to fund and promote his debut album a decade ago. The album, 7 Layers, …

Lees meer

VVK: €25
ADK: €28
UiTPAS met kansentarief = 1/4de van de prijs

staand concert

woensdag 20.11.2024
20:00 deuren
20:30 start

Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo