Wij gebruiken cookies. accepteer

wo 13.10.2021
Uitschieter

Uitschieter

Dit concert kreeg het kwaliteitslabel UITSCHIETER, waarmee relatief onbekende pareltjes in de kijker gezet worden. UITSCHIETER helpt je een keuze te maken uit het ruime en gevarieerde Meetjeslandse podiumaanbod en nodigt uit tot ontdekken. Mét een gerust hart, want alle voorstellingen werden afzonderlijk geselecteerd door de Meetjeslandse programmatoren. Kwaliteit gegarandeerd! Ontdek alle UITSCHIETERS op www.uitschieter.be

Uitschieter

Flying Horseman

nieuw album: ‘Mothership’

NIEUWE DATUM

NIEUWE DATUM! Dit concert werd verplaatst wegens de coronacrisis. Aangekochte tickets blijven gewoon geldig. Ticketkopers worden op de hoogte gehouden via mail.

In de zomer van 2018 begon Flying Horseman te sleutelen aan nieuw materiaal. Spontaan ontwikkelde zich een wat speelser en af en toe verrassend funky geluid. Het nieuwe album ‘Mothership’, opgenomen met producer Jasper Maekelberg (Faces On TV, Balthazar…), verscheen op 12 juni 2020 bij Unday Records. Het is een bondig, uitgepuurd album met daarop acht avontuurlijke, kleurrijke songs met een diep hart en een ruime blik. De sound is transparant, direct en punchy, zonder afbreuk te doen aan de gelaagdheid en de indringende sfeer die de band typeren.

Meer dan ooit treden alle bandleden op de voorgrond: de krachtige en inventieve ritmesectie Mattias Cré en Alfredo Bravo; de bezwerende samenzang, synth- en gitaarklanken van Loesje en Martha Maieu en de bezielde stem, de labyrintische lyrics en het meeslepende gitaarspel van Bert Dockx. Live staat Flying Horseman garant voor een adembenemende luisterervaring.

GEEN CORONAREGELS
Dit concert gaat door zonder coronaregels. Weg met die mondmaskers, bubbels en social distance, dus! Bovendien heb je geen Covid Safe Ticket, bewijs van vaccinatie of negatieve test nodig om het concert bij te wonen.

foto Flying Horseman © Alex Schuurbiers

Flying Horseman (BE)

Zomer 2018 begon Flying Horseman in stilte te sleutelen aan nieuw materiaal in de besloten wereld van hun repetitiekot in Deurne (Antwerpen). Spontaan ontwikkelde zich een wat speelser en af en toe verrassend funky geluid. Ook groeide het idee om, na vier opeenvolgende samenwerkingen met Koen Gi…

Lees meer

VVK: €15
ADK: €18
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

staand concert

woensdag 13.10.2021
20:00 deuren
20:30 Flying Horseman

Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo