Wij gebruiken cookies. accepteer

Iskander Moon is een 23-jarige singer-songwriter uit Zelzate. Je kan hem kennen als voormalig frontman van HYPER! of als bassist van Shikata Ga Nai. Maar hij timmert ook al een hele tijd, in alle stilte, aan de weg als solo-artiest. Daarvoor trok hij de voorbije jaren voor langere periodes naar plekken als New York, Berlijn, Boston en Firenze. Hij dompelde zich helemaal onder in de lokale scene, speelde er tal van intieme concerten en schreef en passant een berg fonkelende folkpop songs.

Het resultaat van die omzwervingen hoor je binnenkort op zijn debuut EP, die in maart zal verschijnen. Iskander Moon brengt - samen met zijn band - simpele, integere popsongs met pakkende teksten. Denk Bon Iver, James Bay en Tom Odell. Eerste single ‘Saturday Silence’ kreeg alvast airplay op onder andere Studio Brussel, MNM en Radio 2 en verzamelde intussen al meer dan 100.000 plays op Spotify. Het net gereleasete ‘Berlin’ belooft ook veel goeds.

foto ISKANDER MOON © Luc Gommers

Iskander Moon (BE)

De 23-jarige Zelzatenaar Iskander Moens heeft er ondanks zijn jonge leeftijd al een uitgebreid muzikaal parcours op zitten. Als jong broekie mocht Iskander mee op tour dwars door Europa met het koorensemble Collegium Vocale (onder leiding van Philippe Herreweghe), schreef polyfone compositie…

Lees meer

VVK: €13
ADK: €16
UiTPAS met kansentarief = 1/4de van de prijs

staand concert

donderdag 28.03.2024
20:00 deuren
20:30 start

Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo