Wij gebruiken cookies. accepteer

do 24.09.2020
gratis

gratis

Dit evenement is gratis.

Opstand

Opstand

Tijdens Opstand bieden we een podium aan lokale, jonge en/of beloftevolle bands die hun nieuw werk in professionele omstandigheden willen voorstellen.

Opstand

Je m'en sex please + MakiMura

Winnaars Bandopname

NIEUWE DATUM

NIEUWE DATUM! Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op vrijdag 15 mei, maar werd uitgesteld wegens de coronacrisis. 

NIEUWE LOCATIE! Dit concert verhuist naar Kubiek. 

Je m'en sex please werd geboren in Gent, ergens in het najaar van 2018. Het viertal brengt ongepolijste garagerock met een vleugje rauwe punk. Live is de band energetisch, knuffelbaar en luid.

MakiMura doorbreekt de genrekloof door progressieve rock met shoegaze en folkrock te vermengen. Live zorgen de twee half-Chileense neven en frontmannen Caene en Pieter voor bloedhete energie op Latijns-Amerikaanse wijze.

Je m’en sex please en MakiMura zijn de winnaars van Bandopname. Ze repeteerden en maakten een filmpje in JH De Route en namen een demo op in CC De Herbakker. Als kers op de taart spelen ze een concert in muziekclub N9.

#CORONAPROOF
Hou rekening met volgende coronamaatregelen:
- Blijf thuis als je je ziek voelt en contacteer een arts.
- Geef geen hand, kus of knuffel.
- Hou minstens anderhalve meter afstand van mensen die niet tot je bubbel behoren.
- Ontsmet je handen bij het toekomen en het vertrekken. Er is ontsmettende handgel voorzien aan de ingang.
- Was regelmatig je handen, zeker voor en na toiletbezoek en de pauze.
- Hoest of nies in een papieren zakdoekje of je elleboog.
- Breng zeker je mondmasker mee. Het dragen van een mondmasker is verplicht van zodra je het domein betreedt. Je mag het mondmasker enkel afnemen om te consumeren.

- Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.
- Je kan tickets kopen voor jezelf en je bubbel.
- Tickets zijn enkel online te koop.
- Bij aankoop van tickets zal je telkens de naam en het telefoonnummer van de tickethouder moeten opgeven.* Hou deze gegevens dus bij de hand wanneer je tickets bestelt. Bij aankomst zullen deze gegevens gecontroleerd worden.
- Bubbels worden gevormd op basis van de ticketbestellingen. Bestelde je apart tickets, maar wil je toch samenzitten? Laat ten laatste een dag voor het concert iets weten via tickets@n9.be. Het is niet meer mogelijk om je bubbel aan te passen op de dag van het concert.
- Kom op tijd en samen met de rest van je bubbel, zodat we de toegang vlot kunnen organiseren. De deuren openen om 19:30. Het concert start om 20:30.
- Na controle van je tickets zal jou en je bubbel een zitplaats toegewezen worden. Volg te allen tijde de instructies van de stewards op en volg de pijlen die de looprichting aanwijzen.
- Het is verplicht te blijven zitten tijdens het concert. Je mag je stoel enkel verlaten voor een bezoek aan het sanitair.
- Dranken worden bediend aan je zitplaats. 
Je kan drankjes bestellen en betalen via Wat Drink je? op je smartphone
- Indien het concert niet uitverkocht is zullen er nog tickets te koop zijn aan de kassa. Die betaal je bij voorkeur met de Payconiq by Bancontact-app.

* In het kader van de coronapandemie zijn we verplicht zowel bij voorstellingen als bij workshops aanwezigheidsregisters bij te houden. Deze bevatten tenminste naam en telefoonnummer van elke tickethouder of deelnemer. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden om voor te leggen aan de tracing instanties, indien zij daar om vragen. De gegevens zullen na dertig dagen bewaring vernietigd worden.

Je m'en sex please (BE)

Je m'en sex please, dat is ongepolijste garagerock met een vleugje rauwe punk. Live kunnen ze omschreven worden als: energetisch, knuffelbaar en luid. Geboren en getogen in Gent, ergens in het najaar van 2018.

Lees meer

MakiMura (BE)

Half Chileense/ half Gentse progressieve rock meets shoegaze en folkrock.

Lees meer

Dit concert is GRATIS, maar plaatsen reserveren is verplicht!

zittend concert

donderdag 24.09.2020
19:30 deuren
20:30 MakiMura
21:45 Je m'en sex please

Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo