Wij gebruiken cookies. accepteer

vr 12.05.2023

ZION TRAIN + DJ DUB FRONT ASSOCIATION

Live dub show

Zion Train is een van de meest unieke en amusante dub acts op deze planeet. Neil Perch maakt al 35 jaar een unieke blend van dub, reggae, elektronica en dance. In die periode speelde hij meer dan 3000 shows en werkte hij samen met UB40, Beenie Man, Mad Professor, Hawkwind, Ozric Tentacles en vele anderen. Zion Train bracht al 18 albums en ontelbare remixes, mixtapes en coproducties uit. In juli van dit jaar verschijnt zijn negentiende worp ‘Dissident Sound’.

Zion Train is een graag geziene gast in muziekclub N9. Hij staat voor de vijfde keer op ons podium en brengt voor de gelegenheid zangeres Cara Jane Murphy en een blazerssectie mee.

DJ Dub Front Association draait plaatjes voor en na. Dub Front Association is Youri, een selector met drie decennia liefde voor dub, reggae en roots op de teller. Hij speelde al sets op de belangrijkste podia in het land als support voor de meest uiteenlopende acts en is de stem achter het radioprogramma Dub Front op Bruzz.

Dub Front Association (BE)

Dub Front Association is Youri, dub-en reggaeselector met 3 decennia liefde voor dub en roots op de teller. Sets op de belangrijkste podia in het land als support voor de meest uiteenlopende acts, als een eenmansleger de stem achter het radioprogramma Dub Front op Bruzz waar hij elke woensdag ei…

Lees meer

Zion Train (UK)

One of the most unique and enjoyable live dub acts on the planet, their use of dynamic onstage dub mixing whilst performing alongside acoustic instruments and exceptional vocalists, make Zion Train one of a kind. New album ‘Dissident Sound’ to be released July 2023 2022 tour dates …

Lees meer

VVK: €16
ADK: €19
UiTPAS met kansentarief = 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

staand concert

vrijdag 12.05.2023
20:00 deuren + dj Dub Front Association
20:30 Zion Train

Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo