Wij gebruiken cookies. accepteer

Artist In Residence 2022 - 2023: Cesar Quinn (BE)

Cesar Quinn is in 2022 en 2023 Artist in Residence* bij muziekclub N9. Cesar Quinn is het project van en rond multi-instrumentalist en producer Frederik Daelemans

Op debuutplaat ‘Opal’ (2021, ET!KET Records) vermengt Cesar Quinn etherische en moderne jazz met atmosferische muziek en flitsen psychedelische postpunk. Live laat Frederik zich bijstaan door zijn medestudenten aan het conservatorium: Neil Claes, Jacob Hus en Thibault Goudket. Ze klinken strak, energetisch en zinderend en bieden samen een antwoord op de Londonse Jazzscene. De muziek is spek voor de bek van fans van King Krule, Radiohead en Alfa Mist.

Cesar Quinn werd eind 2021 laureaat van Sound Track Oost-Vlaanderen. In 2022 trok Cesar Quinn live de baan op met de debuutplaat. In 2023 werkt de band aan een opvolger.

Foto Cesar Quinn © Anna Van Durme

* Elk jaar heeft muziekclub N9 een of meerdere Artist(s) in Residence. De Artist in Residence kan repeteren, creëren en opnemen in muziekclub N9. N9 deelt expertise en know-how en coacht de artiest waar nodig. N9 biedt podiumkansen (in eigen huis en/of elders), logistieke steun (PA-repetitie, gebruik materiaal…), administratieve en promotionele steun.