Wij gebruiken cookies. accepteer

vr 16.12.2022
gratis

gratis

Dit evenement is gratis.

10 jaar Kubiek

met een optreden van Brazzmatazz

Het Eeklose jeugdcentrum Kubiek bestaat 10 jaar en dit mag niet onopgemerkt voorbij gaan. Het jeugdcentrum huisvest de stedelijke Jeugddienst, jeugdhuis De Route, de regionale Meetjesman en het is ook de uitvalsbasis van muziekclub N9 voor de clubconcerten. De verschillende partners slaan de handen in elkaar om er een mooie en jeugdige avond van te maken.

Vanaf 16.30 uur zijn kinderen, jongeren, ouders, partnerorganisaties, buurtbewoners en met uitbereiding de hele Eeklose bevolking welkom om samen met ons te genieten. Tussen 16.30 uur en 19 uur vindt er een wintermarkt plaats met hapjes en drankjes en animatie van Radio Topkaas. Ondertussen worden uiteraard ook de jongsten niet vergeten en zorgen Klutske en Theater Savooi voor leuke kinderanimatie. Om 19.15 uur heffen minister Benjamin Dalle, schepen Filip Smet en burgemeester Luc Vandevelde het glas op de voorbije 10 jaar. BrazzMatazz zorgt met een 18-koppige blazersband voor een feestelijk optreden. Afsluiten doen we met DJ’s My Local Boysband en DJ FXDER.

Brazzmatazz is een 18-koppig monster van een brassband dat gromt en van zich afbijt, maar toch te gepasten tijde de spanning weer weet op te bouwen. De muzikale invloeden van de band komen uit New Orleans en de Balkan, uit jazz, ska en latin, maar ook elektronische genres als drum 'n bass worden niet geschuwd.

Brazzmatazz brengt live een steampunk-totaalspektakel met aangepaste kostuums en decor. De bende mocht al aantreden op onder andere Polé Polé en Dranouter Festival en in De Vooruit, De Casino, Bozar en De Singel. In 2021 releaste de band het album ‘Live At JGG Studio’, een selectie brassband bangers met vijf nagelnieuwe nummers én twee klassiekers.

Het evenement is gratis en alle opbrengsten van verkoop van hapjes en drankjes worden geschonken aan De Warmste Week, waar dit jaar kansarmoede centraal staat. Laat het nu net dat thema zijn dat medewerkers van het jeugdcentrum een warm hart toedragen. Iedereen is dan ook welkom in het jeugdcentrum en zijn diverse werkingen, activiteiten en evenementen.

Brazzmatazz (BE)

Brazzmatazz is een 18-koppig monster van een brassband dat gromt en van zich afbijt, maar toch te gepasten tijde de spanning weer weet op te bouwen. De muzikale invloeden van de band komen uit New Orleans en de Balkan, uit jazz, ska en latin, maar ook elektronische genres als drum 'n bass worden…

Lees meer

GRATIS

staand concert

vrijdag 16.12.2022
16:30 - 19:30 hapjes en drankjes, Radio Topkaas
16:30 - 20:00 kinderanimatie
19:00 feestelijke toost
19:30 Brazzmatazz
21:00 afterparty

Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo