Wij gebruiken cookies. accepteer

za 14.09.2019
i.s.m. Jazzenede

i.s.m. Jazzenede

Dit concert is een samenwerking tussen muziekclub N9 en Jazzenede.

Jazzenede

Uitschieter

Uitschieter

Dit concert kreeg het kwaliteitslabel UITSCHIETER, waarmee relatief onbekende pareltjes in de kijker gezet worden. UITSCHIETER helpt je een keuze te maken uit het ruime en gevarieerde Meetjeslandse podiumaanbod en nodigt uit tot ontdekken. Mét een gerust hart, want alle voorstellingen werden afzonderlijk geselecteerd door de Meetjeslandse programmatoren. Kwaliteit gegarandeerd! Ontdek alle UITSCHIETERS op www.uitschieter.be

Uitschieter

Eclectiv + dj Pablo

album release ‘One Heart’

ECLECTIV is het collectief rond pianist-componist Yves Vermeire. De naam is een samentrekking van 'The Eclectic Collective’ en vormt een bijzonder treffende omschrijving van de doordachte mix van moderne jazz, afgewisseld met invloeden uit rock, klassiek en funk. De band staat voor vernieuwing, maar streeft tegelijkertijd naar toegankelijkheid.

ECLECTIV mocht in het verleden al aantreden op onder andere Jazzenede, Jazz in ’t Park en Herbakkersfestival. De band tourde door Zuid-Afrika en werkte samen met trompettist Jean-Paul Estiévenart (Brussels Jazz Orchestra). Tijdens dit officiële release concert stelt ECLECTIV debuutplaat ‘One Heart’ voor.

Plaatjes voor en na door dj Pablo (Jazzenede).

WIN - WIN - WIN
Koop je ticket in voorverkoop en maak kans op een gratis album en t-shirt van Eclectiv. Iedereen die een voorverkoopticket koopt doet automatisch mee aan deze wedstrijd. De winnaar wordt op de dag van het concert persoonlijk verwittigd.

 

Eclectiv (BE)

ECLECTIV is het rijzende project rond componist / pianist Yves Vermeire. Zoals de naam 'The Eclectic Collective' al aangeeft, speelt dit collectief een doordachte mix van moderne jazz, afgewisseld met invloeden uit rock, klassiek, funk en brengt jazz naar een breed publiek. ECLECTIV staat voor v…

Lees meer

VVK: €11
ADK: €14
UiTPAS met kansentarief = 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

staand concert

zaterdag 14.09.2019
20:00 deuren + dj Pablo
20:30 Eclectiv

N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo