Wij gebruiken cookies. accepteer

za 03.10.2020

Gabriel Ríos

solo

twee #coronaproof concerten in de Huysmanhoeve

Muziekclub N9 haalt op zaterdag 3 oktober Gabriel Ríos naar Eeklo voor twee soloconcerten, en dat helemaal coronaproof. Voor de gelegenheid wijken we uit naar de Huysmanhoeve.

Gabriel Rios is het soort rasmuzikant die eigenlijk geen introductie nodig heeft. Hij brak in 2004 door met de single ‘Broad Daylight’ en scoorde tien jaar later met ‘Gold’ zijn grootste hit tot nu toe. Zijn laatste plaat ‘This Marauder’s Midnight’ dateert van 2014, maar in de wandelgangen wordt gefluisterd dat er momenteel een nieuw album in de maak is...

Gabriel Rios tourde in het verleden al met full band, in jazzy combo met Jef Neve en Kobe Proesmans, of in trio met celliste Amber Docters van Leeuwen en contrabasspeler Ruben Samama. Maar nu doet hij het solo. Zonder extra muzikanten die het plaatje bijkleuren. Het wordt pur sang singersongwriterschap. En Gabriel Rios puur, dat wil niemand missen. 

Tickets kosten 21 euro in voorverkoop en 25 euro aan de kassa. Koop je tickets per bubbel indien je wil samenzitten. Het eerste concert start om 16:00, het tweede om 20:30. Je vindt de Huysmanhoeve in Bus 1, 9900 Eeklo.

LOCATIE + BEREIKBAARHEID
Huysmanhoeve
Bus 1 (zijstraat Peperstraat)
9900 Eeklo

De Huysmanhoeve ligt op wandel- en fietsafstand van centrum Eeklo. Er is een fietsenstalling voor het poortgebouw.
Eeklo Station ligt op 30 minuten wandelen of 10 minuten fietsen van de Huysmanhoeve. Plan je reis via www.b-rail.be.
Kom je met de bus? Stap dan af aan Halte Eeklo P.T.I. (Lijn 63) of Halte Eeklo Busstraat (Belbus Meetjesland). Plan je reis via www.delijn.be.
Er is een ruime parking achter de Huysmanhoeve. Parkeren in de straat is verboden.

REGENPROOF
De concerten vinden buiten plaats. Er is overdekking voorzien tegen eventuele regen. Warme kleding en degelijke schoenen zijn aanbevolen.

#CORONAPROOF
Hou rekening met volgende coronamaatregelen:
- Blijf thuis als je je ziek voelt en contacteer een arts.
- Geef geen hand, kus of knuffel.
- Hou minstens anderhalve meter afstand van mensen die niet tot je bubbel behoren.
- Ontsmet je handen bij het toekomen en het vertrekken. Er is ontsmettende handgel voorzien aan de ingang.
- Was regelmatig je handen, zeker voor en na toiletbezoek en de pauze.
- Hoest of nies in een papieren zakdoekje of je elleboog.
- Breng zeker je mondmasker mee. 
Het dragen van een mondmasker is verplicht van zodra je het domein betreedt. Je moet het mondmasker ophouden tijdens het concert. Je mag het mondmasker enkel afnemen om te drinken.

- Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.
- Je kan tickets kopen voor jezelf en je bubbel.
- Tickets zijn enkel online te koop.
- Bij aankoop van tickets zal je telkens de naam en het telefoonnummer van de tickethouder moeten opgeven.* Hou deze gegevens dus bij de hand wanneer je tickets bestelt. Bij aankomst zullen deze gegevens gecontroleerd worden.
- Bubbels worden gevormd op basis van de ticketbestellingen. Bestelde je apart tickets, maar wil je toch samenzitten? Laat ten laatste een dag voor het concert iets weten via tickets@n9.be. Het is niet meer mogelijk om je bubbel aan te passen op de dag van het concert.
- Kom op tijd en samen met de rest van je bubbel, zodat we de toegang vlot kunnen organiseren. De deuren van het eerste concert openen om 15:00, het concert start om 16:00. 
De deuren van het tweede concert openen om 19:30, het concert start om 20:30.
- Na controle van je tickets zal jou en je bubbel een zitplaats toegewezen worden. Volg te allen tijde de instructies van de stewards op en volg de pijlen die de looprichting aanwijzen.
- Het is verplicht te blijven zitten tijdens het concert. Je mag je stoel enkel verlaten voor een bezoek aan het sanitair.
- Dranken worden bediend aan je zitplaats. 
Je kan drankjes bestellen en betalen via Wat Drink je? op je smartphone. Betalen met cash is niet mogelijk.

* In het kader van de coronapandemie zijn we verplicht zowel bij voorstellingen als bij workshops aanwezigheidsregisters bij te houden. Deze bevatten tenminste naam en telefoonnummer van elke tickethouder of deelnemer. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden om voor te leggen aan de tracing instanties, indien zij daar om vragen. De gegevens zullen na dertig dagen bewaring vernietigd worden.

Gabriel Rios solo

foto Gabriel Rios © Michael Sewandono

Gabriel Rios (BE)

Gabriel Rios is het soort rasmuzikant die eigenlijk geen introductie nodig heeft. Of toch? Want na 15 jaar muziek maken kan je nog steeds geen stempel op hem kleven. Of net heel veel. Rios’ pad slingert zich doorheen het leven van alledag, nu eens rechtlijnig, dan weer grillig. Maar altijd inspi…

Lees meer

VVK: €21
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

De voorverkoop loopt tot zaterdag 3 oktober, 12:00 of zolang de voorraad strekt. Er zullen geen tickets verkocht worden aan de ingang.

zaterdag 03.10.2020
15:00 deuren
16:00 start concert 1

19:30 deuren
20:30 start concert 2


Huysmanhoeve
Bus 1
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo