Wij gebruiken cookies. accepteer

It It Anita is sinds een paar jaar een van de voortrekkers van de Belgische noise scene. De band combineert luide, overstuurde gitaren met harde ritmes en oerkreten, maar laat ook ruimte voor de subtielere nuances en intrigerende onderlagen. Dat de Luikenaren fan zijn van bands als Sonic Youth, Fugazi, At The Drive In, Metz, Dinosaur Jr en Pavement doet dan ook niemand verbazen.

Nieuwe plaat ‘Laurent’ verschijnt op 31 augustus 2018 bij Vicious Circle Records. Het is de opvolger van ‘Recorded by John Agnello’ (2015) en ‘Agaaiin’ (2016). Live maakte It It Anita in het verleden al indruk op onder andere Dour, Pukkelpop en Le Guess Who? en in het voorprogramma van de Europese tour van And so I watch you from afar. Ook de passage van de band tijdens Onteigend in de leegstaande garage De Wolf in Eeklo staat nog in menig geheugen gegrift.

De support komt van Fornet. De band brengt postpunk met een tegendraadse twist. Fornet flirt met krautinvloeden en etaleert gloeiende grooves. De Limburgers deinzen niet terug voor messcherpe gitaren, nu eens surfend op onverstoorbare rechttoe-rechtaanritmes, dan weer dobberend via ongeregelde omwegen.

It It Anita (BE)

With their 90’s Noise Rock riffs and primal screams coming from every fiber of their being, IT IT ANITA (Belgium) might seem pretty simple. But if you take a closer look, you'll find some subtle nuances and intriguing depth. Besides seething fire there's also intense desire, crippling fear, ange…

Lees meer

Fornet (BE)

Post-punk met een tegendraadse twist. Fornet flirt met krautinvloeden, etaleert gloeiende grooves en deinst niet terug voor messcherpe gitaren. Nu eens surfend op onverstoorbare rechttoe-rechtaanritmes, dan weer dobberend via ongeregelde omwegen.

Lees meer

VVK: €10
ADK: €13
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

staand concert

zaterdag 27.10.2018
20:00 deuren
20:30 start concerten
line up TBA

N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo