Wij gebruiken cookies. accepteer

zo 29.08.2021
i.s.m. CC Evergem

i.s.m. CC Evergem

Dit concert is een samenwerking met CC Evergem.

CC Evergem

muziekclub N9 op Kasteeldomein van Wippelgem: JASPER STEVERLINCK + JULIEN FIRMIN (solo)

Songwriting in de puurste vorm

Muziekclub N9 organiseert de hele zomer van 2021 coronaproof concerten op externe locaties in het Meetjesland. Tijdens het laatste weekend van augustus eindigt deze mooie concertreeks in de Moestuin van het Kasteeldomein van Wippelgem. Dit beschermde, ommuurde monument zal het decor vormen voor concerten van een aantal muzikale toppers. De concerten zijn een samenwerking tussen muziekclub N9 en Cultuurcentrum Evergem.

Jasper Steverlinck is eindelijk waar hij moet zijn: bij de essentie. Op zijn laatste album ‘Night Prayer’ (2018) draait het uitsluitend om songwriting in de puurste, meest directe vorm. Dat hij een fenomenaal zanger is, daar hoeft niemand nog van overtuigd te worden. Maar als songschrijver heeft hij zo’n reuzensprong gemaakt, dat hij je helemaal van je sokken blaast.

Live is Jasper Steverlinck niet minder dan indrukwekkend. Hij brengt songs van zijn laatste plaat én licht een tipje van de sluier van een nieuw album dat in de loop van 2022 zal uitkomen. Verwacht rauwe emoties en herkenbare gevoelens.

Julien Firmin - aka Gentenaar Michael De Busscher - opent de avond solo. Hij pint zich niet vast op één genre, in zijn songs hoor je blues, maar ook alt pop en psychedelische intermezzo’s. Zijn titelloze, eerste album dateert van 2018. Het afgelopen jaar werkte hij aan vervolgplaat ‘Hand Out The Samples’ die op 29 oktober verschijnt.

foto Jasper Steverlinck © Tom Gorré
foto Julien Firmin © Patrick Blomme

::TICKETS::
- Je kan maximum 8 tickets kopen per bestelling.
- Je ontvangt je ticket(s) op de dag van het evenement nog eens via mail. Je kan je ticket afdrukken, of tonen op je smartphone. Zorg er in dat laatste geval voor dat de barcode volledig op het scherm staat, en dat de helderheid van je scherm op maximum staat.
- Hou je ticket(s) klaar als je de kassa nadert.
- Er zijn nog tickets te koop voor de late beslissers via de ticketknop. Tickets in voorverkoop zijn drie euro goedkoper dan tickets aan de kassa.


::LOCATIE + BEREIKBAARHEID::
Kramershoek 4
9940 Evergem

- Er is een fietsenstalling op het einde van de oprijlaan.
- Kom je met de bus? Stap dan af aan Evergem Kramershoek (Lijn 52 / 53) of Halte Evergem Moleneinde (Lijn 55).
- Er is een ruime parking op het Kasteeldomein, aan het einde van de oprijlaan. Volg de pijlen. Parkeren op de oprijlaan zelf is verboden. Indien de parking volzet is kan je parkeren in de straat.

::HET WEER::
- Het concert vindt buiten plaats. Er is geen beschutting tegen de regen. Zorg dus voor aangepaste schoenen en kledij en breng eventueel je paraplu mee.

::CORONAPROOF::
We werken niet met het Covid Safe Ticket. Je hebt dus geen bewijs van vaccinatie of negatieve test nodig om het concert bij te wonen.

We houden het uiteraard wél veilig. Bescherm jezelf, de medewerkers en de andere aanwezigen! Hou rekening met volgende coronamaatregelen:
- Het is aangeraden om geen verschillende activiteiten te plannen binnen dezelfde week.
- Blijf thuis als je je ziek voelt of als je in de zeven dagen voor het evenement symptomen vertoonde. Contacteer in dat geval een arts.
- Geef geen hand, kus of knuffel.
- Hou minstens anderhalve meter afstand van mensen die niet tot je bubbel behoren.
- Ontsmet je handen bij aankomst en vertrek. Er is ontsmettende handgel voorzien aan de ingang.
- Was regelmatig je handen, zeker voor en na toiletbezoek en tijdens de pauze.
- Hoest of nies in een papieren zakdoekje of je elleboog.

::ZITTEN OF STAAN::
- Er zijn zowel zitplaatsen als staanplaatsen (aan statafels). De plaatsen zijn ongenummerd en worden toegewezen bij aankomst. Wil je je verzekeren van een zitplaats? Kom dan op tijd.

::MONDMASKERPLICHT::
- Breng zeker je mondmasker mee. Het dragen van een mondmasker is verplicht van zodra je het domein betreedt.
- Je mag je mondmasker enkel afnemen als je op een stoel zit. Je moet het opnieuw opzetten als je je zitplaats verlaat.
- Aan de statafels moet je je mondmasker altijd ophouden. Je mag het enkel kortstondig afnemen om een slokje te drinken.

::BUBBELS::
- Bubbels bestaan uit maximum 8 personen.
- Wil je samen zitten of staan? Kom dan samen toe!
- Kom op tijd en samen met de rest van je bubbel, zodat we de toegang vlot kunnen organiseren. De deuren openen om 19:30.
- Na controle van je tickets zal jou en je bubbel een plaats toegewezen worden. Volg te allen tijde de instructies van de stewards op en volg de pijlen die de looprichting aanwijzen.
- Het is verplicht om op je plaats te blijven zitten of staan tijdens het concert. Je mag je plaats enkel verlaten voor een bezoek aan het sanitair of om een bestelling af te halen.

::WAT DRINK JE::
- Dranken bestel je via Wat Drink Je? op je smartphone. Je hoeft hiervoor geen app te installeren. Scan de QR-code of surf naar www.n9.be/watdrinkje en de rest wijst zichzelf uit. Je kan niet bestellen aan de bar.
- Ook betalen verloopt enkel via de smartphone. Zorg dus voor een opgeladen smartphone met werkende internetverbinding en betaalapp (Payconiq by Bancontact always does the trick!). Je kan niet met kaart of cash betalen.
- Van zodra je bestelling klaar is kan je die afhalen aan het afhaalpunt. Er mag slechts één persoon per bubbel de bestelling afhalen.

Jasper Steverlinck (BE)

Jasper Steverlinck is eindelijk waar hij moet zijn. Bij de essentie. Op Night Prayer draait het uitsluitend om songwriting in de puurste, meest directe vorm. Niets in de handen, niets in de mouwen. Alleen duidelijke zinnen en onverbloemde emoties. En ook live snijdt hij alle balast weg, zodat nu…

Lees meer

Julien Firmin (BE)

De Gentenaar Michael De Busscher geeft iedereen een inkijk in zijn muzikaal verhaal onder het alter ego Julien Firmin. De wens om zich niet vast te pinnen aan één genre doet hij alle eer aan, gaande van blues tot alt pop met psychedelische intermezzo’s. Met de oprechtheid van de muziek als …

Lees meer

VVK: €27
ADK: €30
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

Economy Pass niet geldig

zittend/staand concert

zondag 29.08.2021
19:30 deuren
20:30 Julien Firmin (solo)
21:30 Jasper Steverlinck


Kasteeldomein van Wippelgem
Kramershoek 4
9940 Evergem
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo