Wij gebruiken cookies. accepteer

za 26.10.2019
Exclusief

Exclusief

Dit is het enige Belgische concert tijdens deze tour.

Dit is het enige concert van deze formatie op Belgische bodem.

Pere Ubu

The Long Goodbye

Avant Garage

‘The Long Goodbye’, zo heet het nieuwe (en naar eigen zeggen ook allerlaatste) album van Pere Ubu dat in juli van dit jaar zal verschijnen bij Cherry Red Records. De experimentele avant-garage band bestaat sinds 1975. Oprichter en enig vaste lid David Thomas laat zich tegenwoordig omringen door Gagarin op synths en drummachines, Keith Moliné op gitaar en de legendarische avant-garde drummer Chris Cutler. David Fricke van Rolling Stone omschrijft de songs op het nieuwe album als “Electro-garage”.

Shows van Pere Ubu zijn altijd een avontuur. De band slaagt erin elk optreden uniek te maken. Tijdens dit concert stellen Thomas en co de volledige nieuwe plaat voor, aangevuld met songs uit hun uitgebreide back catalogue en wie weet ook verrassende covers.

Pere Ubu (US)

David Thomas richtte Pere Ubu op in 1975. Inspiratie voor de naam haalde hij bij het hoofdpersonage uit het toneelstuk ‘Ubu Roi’ van de Franse schrijver Alfred Jarr. In zijn lange carrière bracht de band 16 studio-albums en een handvol liveplaten uit. Debuutplaat ‘The Modern Dance’ (1978) is, di…

Lees meer

VVK: €20
ADK: €23
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

staand concert

zaterdag 26.10.2019
20:00 deuren
20:30 start


N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo