Wij gebruiken cookies. accepteer

za 28.08.2021
i.s.m. CC Evergem

i.s.m. CC Evergem

Dit concert is een samenwerking met CC Evergem.

CC Evergem

muziekclub N9 op Kasteeldomein van Wippelgem: SPINVIS

Veelzijdige, eigenzinnige Nederlandse pop

Muziekclub N9 organiseert de hele zomer van 2021 coronaproof concerten op externe locaties in het Meetjesland. Tijdens het laatste weekend van augustus eindigt deze mooie concertreeks in de Moestuin van het Kasteeldomein van Wippelgem. Dit beschermde, ommuurde monument zal het decor vormen voor concerten van een aantal muzikale toppers. De concerten zijn een samenwerking tussen muziekclub N9 en Cultuurcentrum Evergem.

Erik de Jong alias Spinvis is in twintig jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi-weemoedige platen als ‘Dagen Van Gras, Dagen Van Stro’ (2005), ‘Tot Ziens, Justine Keller’ (2011) en ‘Trein Vuur Dageraad’ (2017).

Spinvis' nieuwste plaat ‘7.6.9.6.’ is uit sinds oktober, en dat in tal van gedaanten: op vinyl, cd en digitaal. Het vinyl en de cd gaan vergezeld van een door Erik de Jong vervaardigd prentenboek met driehonderd afbeeldingen.

Support TBA.

#CORONAPROOF
Je kan maximum acht tickets kopen voor jezelf en je groep. Tijdens het concert zullen de dan geldende coronaregels van toepassing zijn.

Spinvis (NL)

Erik de Jong alias Spinvis is in twintig jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi-weemoedige platen al…

Lees meer

VVK: €25
ADK: €28
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

zaterdag 28.08.2021
19:30 deuren
20:30 start


Kasteeldomein van Wippelgem
Kramershoek 4
9940 Evergem
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo