Wij gebruiken cookies. accepteer

vr 25.09.2020

The Germans + Hypochristmutreefuzz

Psychedelisch, swingend, scheef en sexy

NIEUWE DATUM

NIEUWE DATUM! Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op vrijdag 24 april, maar werd uitgesteld wegens de coronacrisis. Aangekochte tickets blijven gewoon geldig. Ticketkopers krijgen binnenkort een mail met meer info.

NIEUWE LOCATIE! Dit concert verhuist naar Kubiek. 

Er is altijd iets aan de hand met The Germans. Het ongrijpbare kwintet balanceert sinds 2004 op de dunne lijn tussen heerlijk mondain en absolute takkeherrie. Op hun laatste album ‘Sexuality’ (2019, Unday Records) stellen de bandleden zowel hun lelijkheid als hun seksualiteit tentoon. De toon van de plaat is verwarrend kinky: rauw en ongemakkelijk, maar ook zwoel, zweterig en exotisch. Denk aan Blixa Bargeld die het bed deelt met Tito Puente. Het resultaat klinkt psychedelisch, swingend, scheef en… sexy!

Hypochristmutreefuzz is de meest geflipte noiseband die Gent rijk is. Het vijftal rond zanger Ramses Van den Eede doet een frontale aanval op de zintuigen. Live is de band een ware beleving, dankzij botsende grooves, (on-)getemde chaos en onweerstaanbare hooks. In maart van 2020 verschijnt nieuw album ‘Hypnos’. De plaat bouwt voort op befaamd debuut ‘Hypopotomonstrosesquipedaliophobia’, al bevat ze minder pompeuze rock riffs en meer dreigende stiltes en krijsende synths.

foto The Germans © Nana Vaneessen

#CORONAPROOF
Hou rekening met volgende coronamaatregelen:
- Blijf thuis als je je ziek voelt en contacteer een arts.
- Geef geen hand, kus of knuffel.
- Hou minstens anderhalve meter afstand van mensen die niet tot je bubbel behoren.
- Ontsmet je handen bij het toekomen en het vertrekken. Er is ontsmettende handgel voorzien aan de ingang.
- Was regelmatig je handen, zeker voor en na toiletbezoek en de pauze.
- Hoest of nies in een papieren zakdoekje of je elleboog.
- Breng zeker je mondmasker mee. Het dragen van een mondmasker is verplicht van zodra je het domein betreedt. Je mag het mondmasker enkel afnemen om te consumeren.

- Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.
- Je kan tickets kopen voor jezelf en je bubbel.
- Tickets zijn enkel online te koop.
- Bij aankoop van tickets zal je telkens de naam en het telefoonnummer van de tickethouder moeten opgeven.* Hou deze gegevens dus bij de hand wanneer je tickets bestelt. Bij aankomst zullen deze gegevens gecontroleerd worden.
- Bubbels worden gevormd op basis van de ticketbestellingen. Bestelde je apart tickets, maar wil je toch samenzitten? Laat ten laatste een dag voor het concert iets weten via tickets@n9.be. Het is niet meer mogelijk om je bubbel aan te passen op de dag van het concert.
- Kom op tijd en samen met de rest van je bubbel, zodat we de toegang vlot kunnen organiseren. De deuren openen om 19:30. Het concert start om 20:30.
- Na controle van je tickets zal jou en je bubbel een zitplaats toegewezen worden. Volg te allen tijde de instructies van de stewards op en volg de pijlen die de looprichting aanwijzen.
- Het is verplicht te blijven zitten tijdens het concert. Je mag je stoel enkel verlaten voor een bezoek aan het sanitair.
- Dranken worden bediend aan je zitplaats. 
Je kan drankjes bestellen en betalen via Wat Drink je? op je smartphone
- Indien het concert niet uitverkocht is zullen er nog tickets te koop zijn aan de kassa. Die betaal je bij voorkeur met de Payconiq by Bancontact-app.

* In het kader van de coronapandemie zijn we verplicht zowel bij voorstellingen als bij workshops aanwezigheidsregisters bij te houden. Deze bevatten tenminste naam en telefoonnummer van elke tickethouder of deelnemer. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden om voor te leggen aan de tracing instanties, indien zij daar om vragen. De gegevens zullen na dertig dagen bewaring vernietigd worden.

The Germans (BE)

Following the extravaganza of their previous album ‘Sexuality’, The Germans set sail on a transformative journey in search of peace and quiet. Withdrawn to the countryside, unaffected by the spirit of the times, the Belgian ensemble managed to create a fascinating new opus, ‘Spirituality’. S…

Lees meer

Hypochristmutreefuzz (BE)

Hypo, short for Hypochristmutreefuzz, is a raw electronic five headed band formed around singer Ramses Van den Eede hailing from Ghent, Belgium. Notorious for their intense live performances with powerful grooves, tamed chaos and irresistible hooks. “Whilst wild and undeniably distinctive Hy…

Lees meer

VVK: €14
ADK: €17
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

zittend concert

vrijdag 25.09.2020
19:30 deuren
20:30 Hypochristmutreefuzz
22:00 The Germans


Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo