Wij gebruiken cookies. accepteer

Op donderdag 23 juni komt Triggerfinger naar muziekclub N9 in Eeklo voor een try-out. Het zal de eerste keer in bijna 3 jaar zijn dat de band nog eens live op een podium staat. Het is niet toevallig dat Ruben Block, Mario Goossens en Monsieur Paul voor N9 kiezen. Een statement van de band:

“Muziekclub N9 staat al sinds mensenheugenis bekend voor goeie muziek, gedurfde, avontuurlijke boekingen, maar ook voor een warme ontvangst, een professionele omkadering en een warm, geïnteresseerd publiek dat verder kijkt en luistert dan your average dagschotel.

Het is dan ook treurig om te horen dat deze club misschien niet langer ondersteund wordt vanuit de Vlaamse Overheid. N9 kreeg een positief voorlopig advies maar nog geen centen… het geld is op. Een consequente, jarenlange werking wordt daardoor mogelijk abrupt geaborteerd.

Met Triggerfinger hebben we in onze vroege jaren kansen gekregen om onze kunstjes te vertonen op de planken van N9. Daarvoor zijn we dankbaar, en we willen graag een hart onder de riem steken van deze bende muziekminnende mensen uit Eeklo.

Daarom dat we met plezier naar Eeklo komen om na twee jaar pauze een van onze eerste shows precies daar te spelen.

Zie het als een teken van appreciatie, een hart onder de riem.

Wij kijken vooral uit om terug eens gas te geven, live voor een publiek dat er net zoveel goesting in heeft als wijzelf.

Tot in de N9!”

Plaatjes voor en na door dj Slammy. Musique Eclectique since 1980, early Charlatan, early Democrazy and anyway the wind blows.

 


foto Triggerfinger © Diego Franssens

Triggerfinger (BE)

Fall 2016. A Tuesday night in Santa Monica, California. Dinner at an exquisite Mexican restaurant in town.  - “What can I get you, hombres?” - “What’s the ‘Señor Maclovio Especial’ again?” - “It’s meat, wrapped in meat, stuffed with meat. Covered in our special sauce.” - “That sounds lik…

Lees meer

UITVERKOCHT

VVK: €25
ADK: €28
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

staand concert

donderdag 23.06.2022
20:00 deuren + dj Slammy
20:30 Triggerfinger

Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo