Wij gebruiken cookies. accepteer

Admiral Freebee, Frank Vander linden en Roosbeef in de Huysmanhoeve

Muziekclub N9 organiseert de hele zomer van 2021 coronaproof concerten op externe locaties in het Meetjesland. Na de geslaagde start in Angär (Kaprijke) eind mei, een eerste weekend in de Huysmanhoeve begin juni en een reeks zondagconcerten in zomerbar den gevloerden bos in juli zal de Huysmanhoeve opnieuw het decor vormen voor een weekend vol topmuziek.

Admiral Freebee speelt er op vrijdag 6 augustus een soloconcert. Op zaterdag 7 augustus is het de beurt aan de Nederlands-Belgische band Roosbeef. Frank Vander linden - de frontman van De Mens - sluit op zondag 8 augustus akoestisch af.

vrijdag 6 augustus 2021: ADMIRAL FREEBEE solo
Admiral Freebee schonk ons classics als ‘Rags ’n Run’ en ‘Nothing Else To Do’. Een vervelende armblessure – de huisarts was formeel: té hard gerockt – dwong Tom Van Laere zijn gitaar tijdelijk aan de wilgen te hangen. Aldus stortte hij zich op ergonomisch verantwoorde keyboards, drumcomputers en allerhande elektronica. Op zijn nieuwe EP ‘Don’t Follow Me, I’m Lost’ blijkt dat de Admiraal het levensbeschouwelijk mijmeren nog lang niet verleerd is. Ook zijn warme, melancholische stemgeluid is nog geheel intact.

support: Nele De Gussem

zaterdag 7 augustus 2021: ROOSBEEF*
Roosbeef is de band rond de Nederlandse zangeres Roos Rebergen, die - na enkele jaren in de USA - alweer enige tijd in Antwerpen vertoeft. Haar vierde studioalbum ‘Lucky’ snijdt diagonaal door de ziel en heeft vele facetten. In haar liveband vind je heel wat bekende gezichten terug: Pascal Deweze (Sukilove, Metal Molly, zichzelf), Tim van Oosten (Het Zesde Metaal) en Tom Pintens (Zita Swoon, Het Zesde Metaal).

support: The Shadow Machine

zondag 8 augustus 2021: FRANK VANDER LINDEN*
Frank Vander linden, stichtend lid van De Mens, kan het ook alleen. Meestal omdat hij dat graag doet, soms omdat het nu eenmaal niet anders kan, zoals nu, wanneer kleine, akoestische optredens een noodzaak zijn. Zonder De Mens schrijft en speelt hij bedachtzamer. De teksten krijgen nog meer aandacht, het bij momenten virtuoos akoestisch gitaarwerk springt naar voren.

<<KOOP TICKETS>>
Je vindt de Huysmanhoeve in Bus 1 in Eeklo. Tickets zijn meteen en enkel online te koop. Je kan maximum acht tickets kopen voor jezelf en je groep.

* Roosbeef en Frank Vander linden zouden oorspronkelijk een clubshow spelen in Kubiek, maar deze concerten werden uitgesteld wegens de coronacrisis. Wie in het bezit is van een ticket voor een van deze shows is ook welkom op de Huysmanhoeve, want de tickets blijven geldig. Ticketkopers worden persoonlijk op de hoogte gehouden via mail.