Wij gebruiken cookies. accepteer

NIEUWE DATUM! Dit concert werd verplaatst wegens de coronacrisis. Aangekochte tickets blijven gewoon geldig. Ticketkopers worden op de hoogte gehouden via mail.

Het An Pierlé Quartet is een versmelting van het jonge jazzduo SCHNTZL met singer-songwriter An Pierlé en muzikant-producer Koen Gisen. Ze verkennen elkaars werelden met een verfrissende openheid. Het kwartet brengt veelzijdige experimentele popmuziek met een twist.

An Pierlé maakte haar opgemerkte entrée als finaliste van Humo’s Rock Rally 1996. Sindsdien is ze uitgegroeid tot een vaste waarde binnen de Belgische muziek. In 2017, tijdens een residentie in het Gentse SMAK, tastte ze haar grenzen af met toevalligheden en improvisatie. Hendrik Lasure en Casper Van de Velde, die op dat moment hun eerste album opnamen bij Koen Gisen, werden al snel nieuwe kompanen.

De vier ontwikkelden een heel eigen taal, een soort van experimentele pop die een smeltkroes is van ideeën en stijlen. Jazz, pop, cabaret, improvisatie en psychedelische grooves; ze kwamen allemaal samen in een opvallende mélange. Het is geen klassieke jazz, maar de eclectische muziek is wel doordrongen van de geest ervan: vrijheid en dialoog. Het kwartet stelt tijdens dit concert nieuw album ‘Wiga Waga’ voor.

An Pierlé: zang, piano, trompet
Hendrik Lasure: synthesizer, loops
Koen Gisen: basklarinet, saxofoon, gitaar
Casper Van de Velde: drums

Dit concert is een samenwerking tussen CC De Herbakker en muziekclub N9 en vindt plaats in Kubiek.

GEEN CORONAREGELS
Dit concert gaat door zonder coronaregels. Weg met die mondmaskers, bubbels en social distance, dus! Bovendien heb je geen Covid Safe Ticket, bewijs van vaccinatie of negatieve test nodig om het concert bij te wonen.

foto An Pierle Quartet © Isadora Gisen

An Pierlé Quartet (BE)

Een knetterende mix op de wip tussen pop, jazz en experiment Het An Pierlé Quartet is een versmelting van het jonge jazzduo SCHNTZL met singer-songwriter An Pierlé en muzikant-producer Koen Gisen. Ze verkennen elkaars werelden met een verfrissende openheid. Het kwartet brengt veelzijdige exp…

Lees meer

VVK: €16
ADK: €19
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (reserveer via tickets@n9.be)

zittend concert

zaterdag 25.09.2021
19:30 deuren
20:30 An Pierlé QuartetKubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo