Wij gebruiken cookies. accepteer

za 30.01.2021
UITGESTELD

UITGESTELD

Omwille van de verstrengde coronamaatregelen sluit muziekclub N9 opnieuw de deuren. Alle concerten en cursussen worden met onmiddellijke ingang en al zeker tot het einde van het jaar opgeschort. Daarnaast annuleren ook sommige artiesten zelf hun tour. Nieuws over een eventuele nieuwe datum / nieuwe data volgt binnenkort. Ticketkopers / deelnemers worden op de hoogte gehouden via mail.

Klik hier voor een stand van zaken

Jazz Lab

Jazz Lab

Dit concert maakt deel uit van Jazz Lab.

JazzLab

An Pierlé Quartet

veelzijdige popmuziek

Het An Pierlé Quartet is een versmelting van het jonge jazzduo SCHNTZL met singer-songwriter An Pierlé en muzikant-producer Koen Gisen. Ze verkennen elkaars werelden met een verfrissende openheid. Het kwartet brengt veelzijdige experimentele popmuziek met een twist.

An Pierlé maakte haar opgemerkte entrée als finaliste van Humo’s Rock Rally 1996. Sindsdien is ze uitgegroeid tot een vaste waarde binnen de Belgische muziek. In 2017, tijdens een residentie in het Gentse SMAK, tastte ze haar grenzen af met toevalligheden en improvisatie. Hendrik Lasure en Casper Van de Velde, die op dat moment hun eerste album opnamen bij Koen Gisen, werden al snel nieuwe kompanen.

De vier ontwikkelden een heel eigen taal, een soort van experimentele pop die een smeltkroes is van ideeën en stijlen. Jazz, pop, cabaret, improvisatie en psychedelische grooves; ze kwamen allemaal samen in een opvallende mélange. Het is geen klassieke jazz, maar de eclectische muziek is wel doordrongen van de geest ervan: vrijheid en dialoog. Het kwartet stelt bovendien een nieuw album voor.

An Pierlé zang, piano, trompet
Hendrik Lasure synthesizer, loops
Koen Gisen basklarinet, saxofoon, gitaar
Casper Van de Velde drums

Dit concert is een samenwerking tussen CC De Herbakker en muziekclub N9 en vindt plaats in CC De Herbakker.

foto An Pierle Quartet © Isadora Gisen

An Pierlé Quartet (BE)

Een knetterende mix op de wip tussen pop, jazz en experiment Het An Pierlé Quartet is een versmelting van het jonge jazzduo SCHNTZL met singer-songwriter An Pierlé en muzikant-producer Koen Gisen. Ze verkennen elkaars werelden met een verfrissende openheid. Het kwartet brengt veelzijdige exp…

Lees meer

BASISPRIJS: €15

De ticketverkoop verloopt via CC De Herbakker. Het is nog niet bekend wanneer de ticketverkoop start.

zittend concert

zaterdag 30.01.2021
20:00 deuren
20:30 start


CC De Herbakker
Pastoor De Nevestraat 10
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo