Wij gebruiken cookies. accepteer

zo 23.06.2024
PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE

Kocht je tickets voor een van de concerten in de Huysmanhoeve? Lees dan zeker onderstaande praktische informatie na. We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen!

LOCATIE
Huysmanhoeve
Bus 1
9900 Eeklo

BEREIKBAARHEID
Kom bij voorkeur te voet of met de fiets, of carpool om parkeerproblemen te vermijden!

    fiets / te voet: de Huysmanhoeve ligt op 30 minuten wandelen en 8 minuten fietsen van het centrum van Eeklo. Er is een fietsenstalling aan de ingang.
    trein: je vindt Station Eeklo op 30 minuten wandelen. Plan je reis via www.nmbs.be.
    bus: de dichtstbijzijnde bushalte is 'Halte Eeklo Bus'. Plan je reis via www.delijn.be.
    auto: er is een parking vlakbij de Huysmanhoeve. Volg de pijlen en de instructies van de stewards en je kan het niet missen. OPGELET: het is absoluut verboden om in de straat te parkeren. Foutparkeerders worden weggesleept.

TOEGANKELIJKHEID
Het terrein is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en er is aangepast sanitair. Er zijn voorbehouden parkeerplaatsen voor wie in het bezit is van een parkeerkaart voor personen met een handicap.

HET WEER
Deze try-out vindt plaats in openlucht. Pas je kleren en schoeisel zeker aan aan de weersverwachtingen.

E-TICKETS
Je ontving je ticket(s) als een e-ticket. Je kan je ticket afdrukken, maar dat hoeft niet. Je mag je ticket ook tonen op je smartphone of tablet. Zorg er in dat geval voor dat de unieke QR-code volledig in beeld is en dat de helderheid van je scherm op het maximum staat.

TICKET KWIJT?
Login in de ticketshop en download je tickets opnieuw.
Werkt dat niet? Klik dan hier!

Nog steeds problemen met je ticket, of heb je een andere vraag? Mail naar tickets@n9.be.

TICKETS TE VEEL?
Tickets veilig kopen of doorverkopen kan enkel via www.ticketswap.be.

RESPECTEER DE OMGEVING
Deze try-out vindt plaats in de historische Huysmanhoeve. We verwachten van onze bezoekers respect voor de natuur en de buren. Gooi dus zeker niks op de grond. Er staan verschillende vuilnisbakken op het terrein waarin je je afval kan deponeren. Roken is toegelaten, maar peuken horen thuis in de peukenpalen, niet op de grond. Sluikstorten is strafbaar!

DRANKBONNEN
Om drankjes te kopen heb je drankbonnen nodig. Je kan je voorraad bonnen inslaan aan de bonnenstand naast de bar. Betaal je bonnen met je betaalkaart.

HERBRUIKBARE BEKERS
We serveren alle dranken in herbruikbare bekers. Na het scannen van de tickets aan de ingang ontvangt elke bezoeker 1 bekerjeton die dient als waarborg. Volg onderstaand stappenplan om een fris drankje te bestellen:

Bekerjeton
 

Tot in de Huysmanhoeve!

 

EEFJE DE VISSER + ROUFAIDA

Try-out in de Huysmanhoeve

Niemand minder dan Eefje de Visser mag ons muzikale weekend in de Huysmanhoeve afsluiten. De Nederlandse met Belgisch randje speelt er een exclusieve try-out op zondag 23 juni.

Eefje de Visser heeft de voorbije jaren een ijzersterke livereputatie opgebouwd als zangeres, muzikant en performer. Meeslepend en vervreemdend, hoopvol en nostalgisch: ze brengt gelaagde alternatieve pop en creëert een warme visuele wereld.

Eefje werkt op dit moment in de studio aan nieuwe songs die ze schreef op tour, maar ook tijdens de pandemie, haar zwangerschap, en de eerste periode van het moederschap. De nummers zullen in het najaar verschijnen op haar vijfde album. De vooruitgeschoven singles ‘Heimwee’ en ‘Vlammen’ doen alvast het beste vermoeden voor de opvolger van het bejubelde ‘Bittterzoet’ uit 2020.

Eefje de Visser treedt deze zomer enkel op op Rock Werchter en Down The Rabbit Hole. In het najaar komt ze naar de mooiste zalen van Nederland, België en Duitsland voor een nu al zo goed als uitverkochte album release tour. Maar voor het zover is speelt ze haar enige try-out in de Huysmanhoeve in Eeklo. Wie haar nieuwe nummers voor de allereerste keer live wil zien weet waar naartoe!

De Rotterdamse singer-songwriter met Marokkaanse roots Roufaida mag de avond aftrappen. Ze creëert een alternatief popuniversum met Noord-Afrikaanse elementen en laat zich daarbij inspireren door Arabische dichters, gnawa grooves en Nina Simone’s credo: It’s an artist’s duty to reflect the times. Haar titelloos debuutalbum verscheen in 2023 via For Farah Records. Live doet ze het helemaal solo.

foto Roufaida © Tone Verswijvel

Eefje De Visser (NL)

Eefje de Visser is terug. Deze zomer staat ze op Rock Werchter en Down The Rabbit Hole om daarna de clubzalen opnieuw te veroveren. De Visser heeft een ijzersterke live reputatie opgebouwd als zangeres, muzikant en performer. Meeslepend en vervreemdend, hoopvol en nostalgisch: ze brengt gela…

Lees meer

Roufaida (NL)

Roufaida creëert een alternatief popuniversum met Noord-Afrikaanse elementen en laat zich daarbij inspireren door Arabische dichters, gnawa grooves en Nina Simone’s credo: It’s an artist’s duty to reflect the times. Met invloeden van Björk, Fairuz en Nilüfer Yanya produceert Roufaida indiepop me…

Lees meer

VVK: €28
ADK: €31
UiTPAS met kansentarief = 1/4de van de prijs

staand concert

zondag 23.06.2024
19:30 deuren
20:30 Roufaida
21:45 Eefje de Visser

Huysmanhoeve
Bus 1
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo