Wij gebruiken cookies. accepteer

Niemand minder dan Eefje de Visser mag ons muzikale weekend in de Huysmanhoeve afsluiten. De Nederlandse met Belgisch randje speelt er een exclusieve try-out op zondag 23 juni.

Eefje de Visser heeft de voorbije jaren een ijzersterke livereputatie opgebouwd als zangeres, muzikant en performer. Meeslepend en vervreemdend, hoopvol en nostalgisch: ze brengt gelaagde alternatieve pop en creëert een warme visuele wereld.

Eefje werkt op dit moment in de studio aan nieuwe songs die ze schreef op tour, maar ook tijdens de pandemie, haar zwangerschap, en de eerste periode van het moederschap. De nummers zullen in het najaar verschijnen op haar vijfde album. De vooruitgeschoven singles ‘Heimwee’ en ‘Vlammen’ doen alvast het beste vermoeden voor de opvolger van het bejubelde ‘Bittterzoet’ uit 2020.

Eefje de Visser treedt deze zomer enkel op op Rock Werchter en Down The Rabbit Hole. In het najaar komt ze naar de mooiste zalen van Nederland, België en Duitsland voor een nu al zo goed als uitverkochte album release tour. Maar voor het zover is speelt ze haar enige try-out in de Huysmanhoeve in Eeklo. Wie haar nieuwe nummers voor de allereerste keer live wil zien weet waar naartoe!

De Rotterdamse singer-songwriter met Marokkaanse roots Roufaida mag de avond aftrappen. Ze creëert een alternatief popuniversum met Noord-Afrikaanse elementen en laat zich daarbij inspireren door Arabische dichters, gnawa grooves en Nina Simone’s credo: It’s an artist’s duty to reflect the times. Haar titelloos debuutalbum verscheen in 2023 via For Farah Records. Live doet ze het helemaal solo.

foto Roufaida © Tone Verswijvel

Eefje De Visser (NL)

Eefje de Visser is terug. Deze zomer staat ze op Rock Werchter en Down The Rabbit Hole om daarna de clubzalen opnieuw te veroveren. De Visser heeft een ijzersterke live reputatie opgebouwd als zangeres, muzikant en performer. Meeslepend en vervreemdend, hoopvol en nostalgisch: ze brengt gela…

Lees meer

Roufaida (NL)

Roufaida creëert een alternatief popuniversum met Noord-Afrikaanse elementen en laat zich daarbij inspireren door Arabische dichters, gnawa grooves en Nina Simone’s credo: It’s an artist’s duty to reflect the times. Met invloeden van Björk, Fairuz en Nilüfer Yanya produceert Roufaida indiepop me…

Lees meer

VVK: €28
ADK: €31
UiTPAS met kansentarief = 1/4de van de prijs

staand concert

zondag 23.06.2024
19:30 deuren
20:30 Roufaida
21:45 Eefje de Visser

Huysmanhoeve
Bus 1
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo