Wij gebruiken cookies. accepteer

vr 18.02.2022
Landrovers

Landrovers

LANDROVERS is het grensverleggende muzikaal uitwisselingsproject, opgezet door twee ervaren muziekhuizen aan weerszijden van de Nederlands-Belgische grens; De Spot (Middelburg) en muziekclub N9 (Eeklo).

Muziekclub N9 en De Spot slaan twee jaar lang de handen in elkaar om samen en grensoverschrijdend acht concertavonden op poten te zetten. Zowel Nederlandse als Belgische bands, jong bloed en gevestigd muzikaal talent worden tijdelijk weggeroofd uit hun land van oorsprong, om er vervolgens over de landsgrens voor de leeuwen te worden gegooid!

“Dit initiatief werd mede mogelijk gemaakt door Grensverleggers, regeling ter ondersteuning van culturele samenwerkingen tussen partijen in Vlaanderen, de Provincie Noord-Brabant, de Provincie Limburg en de Provincie Zeeland.”

GEANNULEERD

GEANNULEERD

Dit concert / deze cursus wordt geannuleerd. Ticketkopers / deelnemers worden op de hoogte gehouden via mail.

 

Het Zesde Metaal

nieuw album: 'Skepsels' - LANDROVERS @ De Spot Middelburg

NIEUWE NIEUWE DATUM

NIEUWE NIEUWE DATUM! Dit concert werd verplaatst wegens de coronacrisis. Aangekochte tickets blijven gewoon geldig. Ticketkopers worden op de hoogte gehouden via mail.

Na enkele eerdere passages - zowel solo als met band - komt Wannes Cappelle in het kader van LANDROVERS met Het Zesde Metaal terug naar De Spot in Middelburg. Stevige rockplaten en ingetogen indiefolk in Vlaams dialect over liefdevolle verwondering, uiteenlopende fascinaties en misères - van wielersportsagen tot vluchtelingenproblematiek.

Nieuwe album 'Skepsels' volgt een succesperiode op rondom voorloper 'Calais' in 2016, waarin uitverkochte zalen in de Benelux en een denderend optreden op Rock Werchter tot de triomfen behoorden.

Op avontuur! Voor dit concert wordt een bus ingelegd van Eeklo naar Middelburg en terug. Een retourticket kost €5. Wil je graag mee? Er zijn combitickets beschikbaar via de ticketlink. De bus vertrekt om 19:00 uur aan N9 villa. 

Dit concert maakt deel uit van LANDROVERS. LANDROVERS is het grensverleggende muzikaal uitwisselingsproject, opgezet door twee ervaren muziekhuizen aan weerszijden van de Nederlands-Belgische grens; De Spot (Middelburg) en muziekclub N9 (Eeklo).

Dit initiatief werd mede mogelijk gemaakt door Grensverleggers, regeling ter ondersteuning van culturele samenwerkingen tussen partijen in Vlaanderen, de Provincie Noord-Brabant, de Provincie Limburg en de Provincie Zeeland.

foto Het Zesde Metaal © Ramy Moharam Fouad

Het Zesde Metaal (BE)

Hoe zou het nog zijn met ‘la condition humaine’, vraagt u zich af? Het antwoord krijgt u op Skepsels, het vijfde album van Het Zesde Metaal en veruit hun meest – excuses voor deze dooddoener, maar het is zo hard waar – volwassen worp tot nu toe. Nooit eerder klonken Wannes Cappelle en de zijnen …

Lees meer

VVK: €13
ADK: €14,5
Bus Eeklo - Middelburg - Eeklo: €5

staand concert

vrijdag 18.02.2022
20:00 deuren
20:30 start


De Spot
Beddewijkstraat 15
4331 Middelburg
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo