Wij gebruiken cookies. accepteer

’t Hof van Commerce is terug van nooit helemaal weggeweest. ’s Lands beste hiphopcrew – aldus Humo – houdt zich grotendeels op in het vagevuur, om er maar heel af en toe zeer gericht en vol bombarie uit te komen. Op zaterdag 22 juni in de Huysmanhoeve in Eeklo, bijvoorbeeld. BAM!

MC’s Buyse en Kowlier - ofte Dommestik en Levrancier - vierden in 2023 nog het vijfentwintigjarig bestaan van debuutalbum ‘En In Izzegem…’ met twee uitverkochte jubileumshows in Kortrijk voor telkens 7500 enthousiaste hiphopfans. Nu is het tijd om vooruit te kijken. Er zit namelijk een nieuwe plaat aan te komen. Verwacht je tijdens deze show dus maar aan een resem hits als ‘Kom Mor Ip’, ‘Jaloes’, ‘Zonder Totetrekkerie’ of ‘Niemand Grodder’ én nieuw werk.

Het aantal concerten dat ’t Hof van Commerce deze zomer zal spelen valt op één hand te tellen. Deze unieke try-out in een nog unieker kader is dus één van de weinige kansen om de oldskool beats en vrolijke West-Vlaamse lyrics van ’t Hof van Commerce live te beleven.

Opener Samoerai staat al ruim 20 jaar op de planken. De West-Vlaamse rapper brengt bewustmakende en betekenisvolle teksten. In zijn muziek zit een duidelijk boodschap: dat we allen één zijn. Op zijn recentste album ‘Regel van 3’ (2023, Phatmark Collective) liet hij zich bijstaan door onder andere dj Grazzhoppa, Sara Moonen en Saimn-I, die ook allemaal lid zijn van zijn liveband. Voor deze gelegenheid brengt hij uitzonderlijk enkel Saimn-I mee als dj.

foto 't Hof Van Commerce © Piet Stellamans
foto Samoerai © MITROphotography

't Hof Van Commerce (BE)

’s Lands beste hiphopcrew – zegt Humo – houdt zich grotendeels op in het limbo, om er maar heel af en toe zeer gericht en vol bombarie uit te komen. BAM! Voor een nieuwe plaat bijvoorbeeld, of een verjaardag. Of gewoon omdat de hoofdrolspelers niet anders kunnen. Als Kowlier en Buyse lang ge…

Lees meer

Samoerai (BE)

Samoerai (Sam Durnez) staat als rapper al 20 jaar op de planken en heeft al minstens evenveel projecten op zijn palmares staan. Zijn stijl wordt gekenmerkt door bewustmakende en betekenisvolle teksten. Een onuitputbare drang om de wereld en zichzelf in de pen te slorpen manifesteert zich in meta…

Lees meer

VVK: €25
ADK: €28
UiTPAS met kansentarief = 1/4de van de prijs

staand concert

zaterdag 22.06.2024
19:30 deuren
20:45 Samoerai
22:00 't Hof van Commerce

Huysmanhoeve
Bus 1
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo