Wij gebruiken cookies. accepteer

za 22.06.2024
PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE

Kocht je tickets voor een van de concerten in de Huysmanhoeve? Lees dan zeker onderstaande praktische informatie na. We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen!

LOCATIE
Huysmanhoeve
Bus 1
9900 Eeklo

BEREIKBAARHEID
Kom bij voorkeur te voet of met de fiets, of carpool om parkeerproblemen te vermijden!

    fiets / te voet: de Huysmanhoeve ligt op 30 minuten wandelen en 8 minuten fietsen van het centrum van Eeklo. Er is een fietsenstalling aan de ingang.
    trein: je vindt Station Eeklo op 30 minuten wandelen. Plan je reis via www.nmbs.be.
    bus: de dichtstbijzijnde bushalte is 'Halte Eeklo Bus'. Plan je reis via www.delijn.be.
    auto: er is een parking vlakbij de Huysmanhoeve. Volg de pijlen en de instructies van de stewards en je kan het niet missen. OPGELET: het is absoluut verboden om in de straat te parkeren. Foutparkeerders worden weggesleept.

TOEGANKELIJKHEID
Het terrein is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en er is aangepast sanitair. Er zijn voorbehouden parkeerplaatsen voor wie in het bezit is van een parkeerkaart voor personen met een handicap.

HET WEER
Deze try-out vindt plaats in openlucht. Pas je kleren en schoeisel zeker aan aan de weersverwachtingen.

E-TICKETS
Je ontving je ticket(s) als een e-ticket. Je kan je ticket afdrukken, maar dat hoeft niet. Je mag je ticket ook tonen op je smartphone of tablet. Zorg er in dat geval voor dat de unieke QR-code volledig in beeld is en dat de helderheid van je scherm op het maximum staat.

TICKET KWIJT?
Login in de ticketshop en download je tickets opnieuw.
Werkt dat niet? Klik dan hier!

Nog steeds problemen met je ticket, of heb je een andere vraag? Mail naar tickets@n9.be.

TICKETS TE VEEL?
Tickets veilig kopen of doorverkopen kan enkel via www.ticketswap.be.

RESPECTEER DE OMGEVING
Deze try-out vindt plaats in de historische Huysmanhoeve. We verwachten van onze bezoekers respect voor de natuur en de buren. Gooi dus zeker niks op de grond. Er staan verschillende vuilnisbakken op het terrein waarin je je afval kan deponeren. Roken is toegelaten, maar peuken horen thuis in de peukenpalen, niet op de grond. Sluikstorten is strafbaar!

DRANKBONNEN
Om drankjes te kopen heb je drankbonnen nodig. Je kan je voorraad bonnen inslaan aan de bonnenstand naast de bar. Betaal je bonnen met je betaalkaart.

HERBRUIKBARE BEKERS
We serveren alle dranken in herbruikbare bekers. Na het scannen van de tickets aan de ingang ontvangt elke bezoeker 1 bekerjeton die dient als waarborg. Volg onderstaand stappenplan om een fris drankje te bestellen:

Bekerjeton
 

Tot in de Huysmanhoeve!

 

Hussle

Hussle

Dit event is in samenwerking met Hussle Events

Hussle

’T HOF VAN COMMERCE + SAMOERAI

Try-out in de Huysmanhoeve

’t Hof van Commerce is terug van nooit helemaal weggeweest. ’s Lands beste hiphopcrew – aldus Humo – houdt zich grotendeels op in het vagevuur, om er maar heel af en toe zeer gericht en vol bombarie uit te komen. Op zaterdag 22 juni in de Huysmanhoeve in Eeklo, bijvoorbeeld. BAM!

MC’s Buyse en Kowlier - ofte Dommestik en Levrancier - vierden in 2023 nog het vijfentwintigjarig bestaan van debuutalbum ‘En In Izzegem…’ met twee uitverkochte jubileumshows in Kortrijk voor telkens 7500 enthousiaste hiphopfans. Nu is het tijd om vooruit te kijken. Er zit namelijk een nieuwe plaat aan te komen. Verwacht je tijdens deze show dus maar aan een resem hits als ‘Kom Mor Ip’, ‘Jaloes’, ‘Zonder Totetrekkerie’ of ‘Niemand Grodder’ én nieuw werk.

Het aantal concerten dat ’t Hof van Commerce deze zomer zal spelen valt op één hand te tellen. Deze unieke try-out in een nog unieker kader is dus één van de weinige kansen om de oldskool beats en vrolijke West-Vlaamse lyrics van ’t Hof van Commerce live te beleven.

Opener Samoerai staat al ruim 20 jaar op de planken. De West-Vlaamse rapper brengt bewustmakende en betekenisvolle teksten. In zijn muziek zit een duidelijk boodschap: dat we allen één zijn. Op zijn recentste album ‘Regel van 3’ (2023, Phatmark Collective) liet hij zich bijstaan door onder andere dj Grazzhoppa, Sara Moonen en Saimn-I, die ook allemaal lid zijn van zijn liveband. Voor deze gelegenheid brengt hij uitzonderlijk enkel Saimn-I mee als dj.

foto 't Hof Van Commerce © Piet Stellamans
foto Samoerai © MITROphotography

't Hof Van Commerce (BE)

’s Lands beste hiphopcrew – zegt Humo – houdt zich grotendeels op in het limbo, om er maar heel af en toe zeer gericht en vol bombarie uit te komen. BAM! Voor een nieuwe plaat bijvoorbeeld, of een verjaardag. Of gewoon omdat de hoofdrolspelers niet anders kunnen. Als Kowlier en Buyse lang ge…

Lees meer

Samoerai (BE)

Samoerai (Sam Durnez) staat als rapper al 20 jaar op de planken en heeft al minstens evenveel projecten op zijn palmares staan. Zijn stijl wordt gekenmerkt door bewustmakende en betekenisvolle teksten. Een onuitputbare drang om de wereld en zichzelf in de pen te slorpen manifesteert zich in meta…

Lees meer

VVK: €25
ADK: €28
UiTPAS met kansentarief = 1/4de van de prijs

staand concert

zaterdag 22.06.2024
19:30 deuren
20:45 Samoerai
22:00 't Hof van Commerce

Huysmanhoeve
Bus 1
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo