Wij gebruiken cookies. accepteer

vr 05.01.2024
gratis

gratis

Dit evenement is gratis.

i.s.m. JH De Route

i.s.m. JH De Route

Dit concert is een samenwerking met Jeugdhuis De route.

JH De Route

HIPHOP CYPHER

Hosted by Groen Genoeg

Op vrijdag 5 januari - de voorlaatste openingsdag van het indoor skatepark aan de Blokhutten - organiseren JH De Route en muziekclub N9 een Hiphop Cypher, met de steun van Braakland. De Cypher wordt gehost door de Meetjeslandse hiphopcrew Groen Genoeg.

Wat is een Cypher? De DJ komt met random beats, en daarop doen de rappers wat ze maar willen: een stukje freestyle rappen of vooraf geschreven teksten declameren.

Heb jij teksten en wil jij deze eens uitproberen op je eigen beat? Dat kan! Slide in de DM’s van Groen Genoeg op Instagram om af te spreken.

Iedereen is welkom op deze Cypher, zolang je je medemens maar met respect en liefde behandelt. De toegang is helemaal gratis en je mag uiteraard ook gewoon komen luisteren zonder zelf op te treden.

Henny van Groen Genoeg verwoordt het als volgt:
verdwaalde ziel onwetende, zwak van geest, iets betere. De 5e van het nieuwe jaar, januari uiteraard. Dikke Cypher, start om 7, kom nie alleen Breng al je neven. ieder welkom, geen probleem, neem ook je ex en moeder mee. de eerste keer nog niets bewezen, maar hiphop zal in Eeklo heersen. met groot talent, beginneling, kom met je tekst volk horen wil. dus jij komt af, niets te verliezen, hip hop leeft zal nooit bevriezen.

Dus zonder zever: 5 januari, blokhutten Eeklo (sportlaan 25), gratis Cypher van 19-20u30, hosted by groen genoeg
Wat is een Cypher? de dj komt met random beats waarmee rappers doen wat ze willen: freestyle of voorafgeschreven. Heb jij teksten en wil jij deze eens uitproberen? Laat je niet afschrikken en kom af. iedereen welkom zolang je je medemens met respect en liefde behandelt
je mag ook komen zonder op te treden
niets moet alles mag

Groen Genoeg (BE)

Meetjeslandse ‘Groen Genoeg’ komt harder en zachter dan ooit tevoren. Het tweekoppige hiphopcollectief Groen Genoeg, bestaand uit Beatboer Tony en HennyGenoeg, heeft een kersvers album op de streek losgelaten. ‘’Had je mij 5 jaar geleden gezegd dat ik rapper ging worden, en al ongeveer 30 nu…

Lees meer

GRATIS

vrijdag 05.01.2024
19:00 start
20:30 einde

Indoor Skatepark
Sportlaan 25
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo