Wij gebruiken cookies. accepteer

Aan het begin van de zomer komt muziekclub N9 naar buiten. De historische Huysmanhoeve – het oudste gebouw van Eeklo – vormt het decor voor een weekend vol topmuziek!

UPDATE - vrijdag 12 mei: Goed nieuws! We richten het terrein anders in, waardoor er plaats is voor meer publiek. Er zijn dus opnieuw tickets te koop!

Onze favoriete Brusselse hiphopbaas komt andermaal try-outen in Eeklo. Zwangere Guy speelt maar een handvol shows deze zomer: op Rock Werchter, Pukkelpop, Pinkpop en Rock Zottegem. Maar voor het zover is komt hij zijn set dus exclusief uittesten in de Huysmanhoeve!

Zwangere Guy is het pseudoniem van Gorik van Oudheusden. Hij stond als Omar G mee aan de wieg van de Brusselse hiphopformatie Stikstof, dat vorig jaar nog het album ‘Moeras’ uitbracht. Zwangere Guy debuteerde solo in 2016 met de mixtape 'Zwangerschapsverlof Vol.3'. In 2019 releasete hij niet minder dan twee albums: ‘Wie is Guy?’ en ‘Brutaal’. Vorig jaar verscheen de plaat ‘Pourriture Noble’, zijn samenwerking met drummer Lander Gyselinck.

In juli 2021 speelde Zwangere Guy al een last minute try-out in de Huysmanhoeve. Toen waren er nog allerhande coronamaatregelen van toepassing (bubbels, weetjewel…). Ondanks die beperkingen verkocht de try-out toen in een mum van tijd uit en zette Papa ZG de boel volledig op zijn kop. We verwachten nu niets minder!

DJ Dysfunkshunal warmt het publiek op en draait ook plaatjes na de show. Hij is zonder twijfel één van de grootste turntablists van België en staat bekend om zijn unieke stijl waarbij hij hiphop, r&b, electro, house, dancehall, reggae, soul & funk aan elkaar mixt.

foto Zwangere Guy © Stephan Vanfleteren

Zwangere Guy (BE)

Wie is Guy? De plaat leverde de antwoorden. Guy is Brutaal. Onbeschaamd. Oneerbiedig en onbeschoft. Eerlijk, rechtuit en luid. Product van de goot werd een rapper met carrière. ZG is met panache van de schaduw in het licht gestapt: voor 4000 getuigen in de AB heeft ’m de stap van de back-…

Lees meer

dj Dysfunkshunal (BE)

DJ Dysfunkshunal is zonder twijfel één van de grootste turntablists van België. Hij staat bekend om zijn unieke stijl waarbij hij hiphop, r&b, electro, house, dancehall, reggae, soul & funk allemaal aan elkaar mixt door middel van zijn turntablists skills. Als lid van de Killa Tactics crew reisd…

Lees meer

VVK: €25
ADK: €28
UiTPAS met kansentarief = 1/4de van de prijs

staand concert

vrijdag 16.06.2023
20:00 deuren + dj Dysfunkshunal
21:00 Zwangere Guy
22:30 dj Dysfunkshunal
01:00 einde


Huysmanhoeve
Bus 1
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo