Wij gebruiken cookies. accepteer

Meyhem Lauren verscheen voor het eerst op het toneel in 2007, toen hij het album ‘Acknowledge Greatness’ uitbracht. Het duurde tot 2010 voor hij met ‘Got The Fever’ zijn eerste underground hit te pakken had, een song waarin hij zijn liefde voor graffiti beschrijft. Een jaar later bracht de rapper uit Queens zijn eerste solo-album ‘Self Induced Illness’ uit. Het bevatte samenwerkingen met Action Bronson en Roc Marciano.

Met Action Bronson heeft de rapper trouwens een nauwe band, want hij mocht al opdraven in diens serie ‘Fuck, That’s Delicious’. Daarnaast werkte hij ook al samen met producers als Buckwild, Harry Fraud en Daringer en met rappers als Westside Gunn, Sean Price en Conway The Machine.

Met zijn laatste album ‘Champagne For Breakfast’, een samenwerking met Dj Muggs (Cypress Hill) en Madlib, bewijst Meyhem Lauren dat hij ondertussen zijn plaats mag opeisen tussen de underground hiphoplegendes. Verwacht je tijdens deze show aan donkere beats en rauwe raps, rechtstreeks vanuit Queens, New York.

BERRY & Phasm openen de avond. De Brusselse rapper BERRY is gekend van classic tracks als ‘Tot De Dood’ en ‘Scottie Pippen’ en albums als ‘Breed & Boos’ en ‘Exact’. Hij is de vertegenwoordiger bij uitstek van underground rap in België en dropte met 'Flu Artistique' net zijn elfde project. Phasm is een Brusselse duizendpoot die als producer bekend is van zijn werk voor artiesten als Jazz Brak, BERRY en Romeo Elvis. Daaarnaast is hij ook al jaren de vaste live-dj van BERRY. Verwacht je aan een laidback flow, grimey beats en jonko. Veeeeel jonko!

Phasm zal ook plaatjes draaien voor en na de shows.

Meyhem Lauren (US)

Meyhem Lauren verscheen voor het eerst op het toneel in 2007, toen hij het album ‘Acknowledge Greatness’ uitbracht. Maar het duurde tot 2010 voor hij zijn eerste underground hit te pakken had met ‘Got The Fever’, een song waarin hij zijn liefde voor graffiti beschrijft. Een jaar later brengt…

Lees meer

BERRY & Phasm (BE)

Moet BERRY eigenlijk nog voorgesteld worden? De Brusselse rapper dropte net met 'Flu Artistique' zijn elfde project en heeft er waarschijnlijk nog even veel in zijn schuif liggen. Gekend van classic tracks als ‘Tot De Dood’ en ‘Scottie Pippen’ en albums als ‘Breed & Boos’ en ‘Exact’ is hij de ve…

Lees meer

VVK: €16
ADK: €19
UiTPAS met kansentarief = 1/4de van de prijs

staand concert

woensdag 27.09.2023
20:00 deuren + Phasm
20:30 Berry & Phasm
21:30 Meyhem Lauren


Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo