Wij gebruiken cookies. accepteer

za 30.04.2022
Landrovers

Landrovers

LANDROVERS is het grensverleggende muzikaal uitwisselingsproject, opgezet door twee ervaren muziekhuizen aan weerszijden van de Nederlands-Belgische grens; De Spot (Middelburg) en muziekclub N9 (Eeklo).

Muziekclub N9 en De Spot slaan twee jaar lang de handen in elkaar om samen en grensoverschrijdend acht concertavonden op poten te zetten. Zowel Nederlandse als Belgische bands, jong bloed en gevestigd muzikaal talent worden tijdelijk weggeroofd uit hun land van oorsprong, om er vervolgens over de landsgrens voor de leeuwen te worden gegooid!

“Dit initiatief werd mede mogelijk gemaakt door Grensverleggers, regeling ter ondersteuning van culturele samenwerkingen tussen partijen in Vlaanderen, de Provincie Noord-Brabant, de Provincie Limburg en de Provincie Zeeland.”

Yevgueni + De Toegift

20 jaar! - LANDROVERS @ De Spot Middelburg

NIEUWE NIEUWE NIEUWE DATUM

NIEUWE NIEUWE NIEUWE DATUM! Dit concert werd verplaatst wegens de coronacrisis. Aangekochte tickets blijven gewoon geldig. Ticketkopers worden op de hoogte gehouden via mail.

Yevgueni staat met ‘Als ze lacht’ in de top 15 van beste Belgische nummers ooit, tussen namen als Raymond van het Groenewoud en Jacques Brel. Volkomen terecht, want Yevgueni maakt prachtige poëtische versmeltingen van kleinkunst, chanson en pop. De rake songteksten zijn van de hand van frontman Klaas Delrue, die ze brengt met warme, ingetogen stem.

Yevgueni bestaat 20 jaar in 2020 en dat wordt in Vlaanderen uitbundig gevierd met onder meer een nu al zo goed als uitverkochte wintertournee, exclusieve clubshows in het voorjaar en vooral met een best of album. Dat leek ons een uitstekende gelegenheid om ook Nederland te laten meevieren. Na een zeer succesvolle voorstelling van het laatste album  ‘Tijd is Alles’ in 2018 in Paradiso wordt 2020 ongetwijfeld de grote vlucht vooruit in Nederland!

Support De Toegift combineert de werelden van eigentaalse poëzie en de hedendaagse indie muziek tot datgene wat ze het liefst zelf maken: Nederlandstalige indie met invloeden uit jazz. Altijd op zoek naar experiment, authenticiteit en het perfecte lied, speelt de Zeeuwse band met thema’s over tijd en nostalgie.

Op avontuur! Voor dit concert wordt een bus ingelegd van Eeklo naar Middelburg en terug. Een retourticket kost €5. Wil je graag mee? Er zijn combitickets beschikbaar via de ticketlink. De bus vertrekt om 19:00 uur aan N9 fabriek. 

Dit concert maakt deel uit van LANDROVERS. LANDROVERS is het grensverleggende muzikaal uitwisselingsproject, opgezet door twee ervaren muziekhuizen aan weerszijden van de Nederlands-Belgische grens; De Spot (Middelburg) en muziekclub N9 (Eeklo).

Dit initiatief werd mede mogelijk gemaakt door Grensverleggers, regeling ter ondersteuning van culturele samenwerkingen tussen partijen in Vlaanderen, de Provincie Noord-Brabant, de Provincie Limburg en de Provincie Zeeland.

foto Yevgueni © Guy Kokken

Yevgueni (BE)

Yevgueni bestaat 20 jaar in 2020 en dat viert de band uitbundig met onder andere een wintertournee - nu al zo goed als uitverkocht, exclusieve clubshows in het voorjaar en vooral: een best of album. Op dat dubbelalbum vind je alle singles die de voorbije 20 jaar uitgebracht werden, samen met…

Lees meer

De Toegift (NL)

Ik hoor iets… Ergens luidt een onbekende band de nacht in, de toegift wordt ingezet. Een collectief gevoel van weemoed en verlangen vult de ruimte zolang de laatste noten aanhouden. De Toegift combineert de werelden van eigentaalse poëzie en de hedendaagse indie muziek tot datgene wat ze h…

Lees meer

VVK: €14
ADK: €15,5
Bus Eeklo - Middelburg - Eeklo: €5 - VOLZET

staand concert

zaterdag 30.04.2022
20:00 deuren
20:30 start


De Spot
Beddewijkstraat 15
4331 Middelburg
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo