Wij gebruiken cookies. accepteer

vr 31.03.2023
Soundstorm

Soundstorm

Dit is een concert in samenwerking met Soundstorm. 

Soundstorm

 

i.s.m. Roadkill Festival

i.s.m. Roadkill Festival

Dit concert is een samenwerking met Roakill Festival. 

Roadkill

King Hiss + Cobra The Impaler

Final Flight - UITVERKOCHT

concert + in-game livestream

King Hiss houdt er na iets meer dan 10 jaar en een rijkgevulde carrière mee op. Maar King Hiss zou King Hiss niet zijn mocht dat einde niet gepaard gaan met een knal van formaat! De vier West-Vlaamse heersers zijn klaar om nog een allerlaatste keer de betere clubpodia te bestormen met hun mix van stoner, metal en rock en hun ondertussen alom geroemde live-reputatie. King Hiss deed sinds het ontstaan in 2011 vijf releases. Het laatste album ‘Earthquaker’ verscheen in 2019. De band speelde op de podia van een hele resem fijne clubs in België, Nederland en daarbuiten, en ook de decibelmeters van festivals als Graspop, Pukkelpop, Zwarte Cross, Alcatraz, Roadkill en Desertfest mochten er reeds aan geloven.

The king is dead, long live the king!

Cobra The Impaler is een nieuwe Belgische supergroep, die leden telt van Aborted, Hæster, Horses on Fire, Megadeth, Soilwork, Majestic Sun, Von Detta, BEAR, Death Before Disco en Customs. De band laat zich sterk inspireren door the New Wave of American heavy Metal. Je hoort larger-than-life grooves, pittige gitaarlijnen, betoverende cleane vocale harmonieën en messcherpe screams. Cobra The Impaler switcht moeiteloos tussen halsbrekende riffs en melodieuze breaks en gebruikt stilistische elementen uit groove, thrash en klassieke heavy metal. Debuutalbum ‘Colossal Gods’ (Listenable Records, 2022) is een gitaargedreven album vol grote riffs en grootsere refreinen, die zich probleemloos in je brein nestelen.

METAVERSE
Dit concert is volledig UITVERKOCHT. Wie net naast een ticket greep hoeft niet te wanhopen. Dit concert vindt namelijk niet alleen fysiek plaats in N9, maar ook in de metaverse.

Het concert wordt gratis gelivestreamd in een virtuele concertzaal, die werd ontwikkeld door Soundstorm. Het wordt helemaal geen typische livestream. Je kan het concert als avatar beleven, terwijl je rondloopt in een interactieve omgeving. Je kan dansen, applaudisseren, mensen ontmoeten en na het concert nog even napraten in het virtuele café.

En dat is niet alles. We halen de metaverse ook naar de échte wereld. Je zal vanuit de zaal namelijk ook connectie kunnen leggen met het virtuele publiek. Aanwezigen kunnen zich laten onderdompelen in een totale immersive experience.

Hoe neem je deel online?
- Ga naar www.soundstorm.online en download de WINDOWS of MAC client via de links op de hoofdpagina
- Installeer de client
- Log in als GUEST
- Creëer je avatar
- Login op het evenement

Je Mac of PC moet minstens voldoen aan volgende technische specificaties:
- CPU – Intel i5 of AMD Ryzen
- GPU – Nvidia GTX 9XX of hoger, AMD Radeon 3XX, 5XX of hoger
- RAM: 8 GB
- Disk: 10 GB
- Breedband- of wifi-verbinding met minimum 10 mbps download- en 5 mbps uploadsnelheid.
- Gebruik bij voorkeur een externe muis

Heb je nog vragen?
Check de FAQ of vraag het aan iemand van de STORMCREW in game.

foto King Hiss © Christophe Brysse Photography
foto Cobra The Impaler © Nick Suchak

King Hiss (BE)

Alsof het uiterste Westen van België in de loop van zijn geschiedenis nog niet genoeg gebukt ging onder luide salvo’s, aardverschuivende knallen en drastische omgevingswerken, vonden vier West-Vlaamse heersers het anno 2011 een goed idee om nog een oorverdovend hoofdstuk aan de reeds mooie Belgi…

Lees meer

Cobra The Impaler

Whenever the world needs a hero, mankind looks to be empowered by the hope of salvation from their idols. Whether they be gods, money, or other men, these idols are all worshiped in rapturous rituals designed to lift the worshiper from the drudgery of daily life and into higher spirits. Come to …

Lees meer

UITVERKOCHT

in-game livestream: gratis

staand concert

vrijdag 31.03.2023
20:00 deuren
20:30 Cobra The Impaler
21:30 King Hiss

Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo