Wij gebruiken cookies. accepteer

R.A. The Rugged Man (New York, USA) is een veelbesproken figuur in de geschiedenisboeken van de hiphop. Zijn status ging van die van een opkomende ster naar een vergeten mislukkeling, naar een cult hero, naar het succesverhaal van een independent rapper.

R.A. The Rugged Man staat bekend voor zijn buitenaardse flow, grappige verhaallijnen en samenwerkingen met onder andere The Notorious B.I.G., Wu-Tang Clan, Rakim, Mobb Deep, Kool G Rap, en classic albums als ‘WWE Agression’ en ‘Die, Rugged Man, Die’.

Dit jaar bracht hij zijn laatste wapenfeit ‘All My Heroes Are Dead’ uit. Op het album uit de rapper zijn kritiek naar de hedendaagse toestand van de hiphopscene. “Veel grootheden die onze cultuur hebben opgebouwd, grootgebracht en overleefd, worden voor dood achtergelaten en vergeten”, aldus R.A. The Rugged Man. “Het is aan ons om hen weer tot leven te brengen.”

Support Madsin brengt hiphop zoals je het moet brengen: rauw, krachtig, oprecht, charismatisch, maar altijd origineel. Zijn pompende eigen producties voorziet hij van teksten waarin hij vaak zijn frustraties uit over de gewelddadige en verdorven maatschappij waarin we leven. Samen met zijn partner in crime Dj Restless, pakt hij een podium in zonder enige moeite.

DJ Restless draait ook plaatjes tussendoor.

#CORONAPROOF
Hou rekening met volgende coronamaatregelen:
- Blijf thuis als je je ziek voelt en contacteer een arts.
- Geef geen hand, kus of knuffel.
- Hou minstens anderhalve meter afstand van mensen die niet tot je bubbel behoren.
- Ontsmet je handen bij het toekomen en het vertrekken. Er is ontsmettende handgel voorzien aan de ingang.
- Was regelmatig je handen, zeker voor en na toiletbezoek en de pauze.
- Hoest of nies in een papieren zakdoekje of je elleboog.
- Breng zeker je mondmasker mee. Het dragen van een mondmasker is verplicht van zodra je het domein betreedt. Je mag het mondmasker enkel afnemen om te consumeren.

- Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.
- Je kan tickets kopen voor jezelf en je bubbel.
- Tickets zijn enkel online te koop.
- Bij aankoop van tickets zal je telkens de naam en het telefoonnummer van de tickethouder moeten opgeven.* Hou deze gegevens dus bij de hand wanneer je tickets bestelt. Bij aankomst zullen deze gegevens gecontroleerd worden.
- Bubbels worden gevormd op basis van de ticketbestellingen. Bestelde je apart tickets, maar wil je toch samenzitten? Laat ten laatste een dag voor het concert iets weten via tickets@n9.be. Het is niet meer mogelijk om je bubbel aan te passen op de dag van het concert.
- Kom op tijd en samen met de rest van je bubbel, zodat we de toegang vlot kunnen organiseren. De deuren openen om 19:30. Het concert start om 20:30.
- Na controle van je tickets zal jou en je bubbel een zitplaats toegewezen worden. Volg te allen tijde de instructies van de stewards op en volg de pijlen die de looprichting aanwijzen.
- Het is verplicht te blijven zitten tijdens het concert. Je mag je stoel enkel verlaten voor een bezoek aan het sanitair.
- Dranken worden bediend aan je zitplaats, je kan niet bestellen aan de bar.
- Drankjes kan je enkel elektronisch betalen, met bankkaart of via de Payconiq by Bancontact-app.
- Indien het concert niet uitverkocht is zullen er nog tickets te koop zijn aan de kassa. Die betaal je bij voorkeur met de Payconiq by Bancontact-app.

* In het kader van de coronapandemie zijn we verplicht zowel bij voorstellingen als bij workshops aanwezigheidsregisters bij te houden. Deze bevatten tenminste naam en telefoonnummer van elke tickethouder of deelnemer. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden om voor te leggen aan de tracing instanties, indien zij daar om vragen. De gegevens zullen na dertig dagen bewaring vernietigd worden.

DJ Restless (BE)

Dj Restless startte als scratch dj in de golden era van nineties hiphop en heeft ondertussen op vele feesten in binnen-, (oa. Coolsweat, City Queens, Culture Club,...) en buitenland. Deze turntablist heeft zichzelf nadien opnieuw uitgevonden in het feit dat geen genre hem vreemd is. Hij is ook é…

Lees meer

R.A. The Rugged Man (US)

R.A. The Rugged Man is one of the most fascinating figures in hip-hop history.  His career spans decades, and defies simple narratives.  The Rugged Man has been an up-and-coming star, an industry outcast banished and forgotten, an underground cult hero, an independent success story, and an influ…

Lees meer

Madsin (BE)

Madsin brengt hiphop zoals je het moet brengen: rauw, krachtig, oprecht, charismatisch, maar altijd origineel. Zijn pompende eigen producties voorziet hij van teksten waarin hij vaak zijn frustraties uit over de gewelddadige en verdorven maatschappij waarin we leven. Samen met zijn partner in cr…

Lees meer

VVK: €16
ADK: €19
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

UITVERKOCHT
Momenteel is dit evenement uitverkocht. Registreer je op de wachtlijst om verwittigd te worden zodra er tickets beschikbaar zijn.

zittend concert

vrijdag 09.10.2020
19:30 deuren + DJ Restless
20:30 Madsin
21:30 R.A. The Rugged Man

Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo