Wij gebruiken cookies. accepteer

zo 06.06.2021

muziekclub N9 in de Huysmanhoeve: SAM DE NEF

ongepolijste nostalgische folk

Tijdens het eerste weekend van juni trekt muziekclub N9 naar de Huysmanhoeve in Eeklo voor drie intieme, wonderschone concerten. Er zijn slechts 50 tickets beschikbaar per coronaproof concert!

Sam De Nef draait al een tijdje mee als zanger van indieband Danny Blue and the Old Socks. Zijn soloproject is zijn manier om eigen verhalen te vertellen en liedjes te schrijven die op de meest natuurlijke manier tot zich komen.

Op zijn eerste EP ‘Lonely Day, Crowded Year’ (Unday) presenteert Sam De Nef een reeks ongepolijste folk en singer-songwriter tracks, doordrenkt van nostalgie. Hij is geïnspireerd door mensen als Dylan, Jack Kerouac, Leonard Cohen en Karen Dalton, maar heeft een indrukwekkende eigen stem en blijft uit de buurt van clichés.

foto Sam De Nef © Anton Fayle

#CORONAPROOF
Bescherm jezelf, de medewerkers en de andere aanwezigen! Houd rekening met volgende coronamaatregelen:
- Plan geen verschillende activiteiten binnen dezelfde week.
- Blijf thuis als je je ziek voelt of als je in de zeven dagen voor het evenement symptomen vertoonde. Contacteer in dat geval een arts.
- Geef geen hand, kus of knuffel.
- Hou minstens anderhalve meter afstand van mensen die niet tot je bubbel behoren.
- Ontsmet je handen bij aankomst en vertrek. Er is ontsmettende handgel voorzien aan de ingang.
- Was regelmatig je handen, zeker voor en na toiletbezoek en tijdens de pauze.
- Hoest of nies in een papieren zakdoekje of je elleboog.
- Breng zeker je mondmasker mee. Het dragen van een mondmasker is verplicht van zodra je het domein betreedt. Je mag het mondmasker enkel heel kort afnemen om een slokje te drinken.

- Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.
- Tickets zijn enkel online te koop.
- Je kan maximum vier tickets kopen voor jezelf en je bubbel. Bubbels worden gevormd op basis van de ticketbestellingen. Bestel dus samen tickets als je samen wil zitten. Het is niet mogelijk om je bubbel achteraf nog aan te passen.
- Bij aankoop van tickets zal je telkens de naam en het telefoonnummer van de tickethouder moeten opgeven.* Hou deze gegevens dus bij de hand wanneer je tickets bestelt. Bij aankomst zullen deze gegevens gecontroleerd worden.

- Kom op tijd en samen met de rest van je bubbel, zodat we de toegang vlot kunnen organiseren. De deuren openen om 16:00. Het concert start om 17:00.
- Na controle van je tickets zal jou en je bubbel een zitplaats toegewezen worden. Volg te allen tijde de instructies van de stewards op en volg de pijlen die de looprichting aanwijzen.
- Het is verplicht te blijven zitten tijdens het concert. Je mag je stoel enkel verlaten voor een bezoek aan het sanitair.
- Dranken worden bediend aan je zitplaats. Je kan niet bestellen aan de bar. Je kan drankjes bestellen en betalen via Wat Drink je? op je smartphone. 
- Indien het concert niet uitverkocht is zullen er nog tickets te koop zijn aan de kassa. Die betaal je bij voorkeur elektronisch met de kaart of de Payconiq by Bancontact-app.

* In het kader van de coronapandemie zijn we verplicht zowel bij voorstellingen als bij workshops aanwezigheidsregisters bij te houden. Deze bevatten tenminste naam en telefoonnummer van elke tickethouder of deelnemer. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden om voor te leggen aan de tracing instanties, indien zij daar om vragen. De gegevens zullen na dertig dagen bewaring vernietigd worden.

Sam De Nef (BE)

Introducing Sam De Nef We stellen je graag voor aan Sam De Nef, de nieuwste telg van de Unday-familie. Hij is op dit moment zijn debuut aan het afwerken. ‘Requiem For A Dreamer’ is een ode aan dromers, nachtraven, mensen die hun eigen wereld creëren. Sam schreef het samen met zijn broer B…

Lees meer

VVK: €14
ADK: €17
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)
Economy Pass niet geldig

zittend concert

zondag 06.06.2021
16:00 deuren
17:00 start

Huysmanhoeve
Bus 1
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo