Wij gebruiken cookies. accepteer

vr 21.02.2020

Tsar B + Ayra

try-out voor nieuwe EP

duistere r&b en elektropop

Justine Bourgeus kan je kennen van haar passage als violiste bij School is Cool. Sinds 2016 gaat ze door het leven als Tsar B en maakt ze duistere r&b en elektropop. Dat jaar bracht ze singles ‘Myth’ en ‘Escalate’ uit. De video van die laatste single werd een hit op Youtube.

In 2018 lag langverwacht debuutalbum ‘The Games I Played’ in de rekken. De plaat leverde haar vergelijkingen op met M.I.A., FKA Twigs en Queen B herself. Tijdens deze try-out test Tsar B songs uit van een nieuwe EP, die binnenkort verschijnt. Daarop staan samenwerkingen met onder andere Moka Boka, Martha Da’ro en DVTCH NORRIS.

De Gentse Leen Vanheers, aka AYRA, is amper 20 jaar oud. Ze brengt pure, meeslepende muziek en zingt over uiteenlopende thema’s als verdriet, pijn, vrije liefde en geluk. Haar band ondersteunt haar met groovende synthpop beats.

Tsar B (BE)

Hoewel Tsar B vooral bekend staat om haar futuristische, donkere R&B is ze sinds kinds af verknocht aan haar viool. Waar dit instrument veelvuldig (al dan niet vervormd) doorsijpelt in haar producties, neemt het in deze nieuwe show volledig de overhand. Zij aan zij met muzikant Trui Amerlinck (R…

Lees meer

Ayra (BE)

AYRA's (20) carrière is nog maar pas van start gegaan, maar heeft met haar pure stem en meeslepende muziek al velen overtuigd. De thematiek van AYRA's verhaal is uiteenlopend. Van verdriet en pijn tot vrije liefde en geluk. Allemaal ondersteund door meeslepende, groovy synthpop beats gespeel…

Lees meer

VVK: €12
ADK: €15
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

staand concert

vrijdag 21.02.2020
20:00 deuren
20:30 Ayra
21:30 Tsar B


N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo