Wij gebruiken cookies. accepteer

Yung Mavu aka Europe's Golden Boy is een van de grootste beloftes in de Europese hiphopwereld. Met songs als ‘Madonna’, ‘Nobody Like You’ en ‘Yaya Touré’ verzamelde hij inmiddels miljoenen streams. Samen met producer Chuki Beats releasete hij zijn nieuw project ‘Matter Of Time 2’.

Young Vision is een jong hiphopinitiatief ontstaan in Oost-Vlaanderen. Deze brand houdt zich bezig met events, kleding en het verhuren van studiosessies verspreid over heel België. Op Vive La Route komen enkele leden van het collectief optreden: Mitchel, Maxime, Yung MC, R3CKLESS en Uni-Verse aka JO.nasty.

Deze concerten maken deel uit van Vive La Route van Jeugdhuis De Route. Het jeugdhuis viert zijn tiende verjaardag. Na de concerten volgt nog een feestje met Kurkdroog, DJ Mountell en DJ o'Neal. 

 

Yung Mavu (BE)

Yung Mavu aka 'Europe's Golden Boy' is een van de grootste beloftes in de Europese hiphopwereld. Met songs als ‘Madonna’, ‘Nobody Like You’ en ‘Yaya Touré’ verzamelde hij inmiddels miljoenen streams. Samen met producer Chuki Beats releasde hij zijn nieuw project ‘Matter Of Time 2’. …

Lees meer

VVK: €8
ADK: €10

staand concert

vrijdag 16.09.2022
19:00 deuren
20:30 Young Vision
21:45 Yung Mavu
23:00 Kurkdroog
00:30 afterparty met dj Mountell en dj o'Neal

Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo