Wij gebruiken cookies. accepteer

muziekclub N9 in de Huysmanhoeve

Chantal Acda, Lili Grace en Sam De Nef houden het klein.

Tijdens het eerste weekend van juni trekt muziekclub N9 naar de Huysmanhoeve in Eeklo voor drie intieme, wonderschone concerten. Er zijn slechts 50 tickets beschikbaar per coronaproof concert!

vrijdag 4 juni 2021: CHANTAL ACDA trio
Chantal Acda kennen we onder andere als zangeres bij Isbells, al raakte ze in het betere indiecircuit met het verstrijken der jaren en platen evenzeer zieltjes als solo-artiest. Haar nieuwe album 'Saturday Moon' verscheen dit voorjaar bij Glitterhouse. Het intieme album is een kleurige samenstelling van verrassende samenwerkingen geworden.

zaterdag 5 juni 2021: LILI GRACE
Lili Grace maakt eigenzinnige melodieën waarin cello, hobo, toetsen en twee vrouwenstemmen elkaar innig zoenen. De zussen Dienne en Nelle Bogaerts halen inspiratie uit hun hechte familieband en jeugdherinneringen en vertalen intieme emoties doorheen een stoffige lens.

zondag 6 juni 2021: SAM DE NEF
Sam De Nef draait al een tijdje mee als zanger van indieband Danny Blue and the Old Socks. Op zijn eerste EP ‘Lonely Day, Crowded Year’ (Unday) presenteert hij een reeks ongepolijste folk en singer-songwriter tracks, doordrenkt van nostalgie. Met zijn indrukwekkende eigen stem blijft hij uit de buurt van clichés.

Je vindt de Huysmanhoeve in Bus 1 in Eeklo. Tickets zijn meteen en enkel online te koop, via www.n9.be. Je kan maximum vier tickets kopen voor jezelf en je bubbel.

Muziekclub N9 organiseert de hele zomer van 2021 coronaproof concerten op externe locaties in het Meetjesland. Bandler Ching en Milan W. geven op zaterdag 22 en zondag 23 mei de aftrap in Angär in Kaprijke. Binnenkort maken we nog meer nieuwe concerten en locaties bekend. Houd dus zeker onze website, nieuwsbrief en sociale media in de gaten!

foto Chantal Acda © Jurgen Augusteyns